Ana Menü

Rijkaard Deco'yu bitirdi

Başlatan ilhan mansız_melis, Temmuz 24, 2009, 11:34:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

İngiltere´nin saygın gazetelerinden The Times, Galatasaray´ın Chelsea´nin orta saha oyuncusu Deco´yu renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiğini yazdı.

Haberde, Sarı-Kırmızılılar'ın Portekizli yıldızı kadrosuna katma konusunda kararlı olduğu ifade edildi. İnter'e transferi gerçekleşmeyen Deco'nun Barcelona'da birlikte çalıştığı Frank Rijkaard ile Galatasaray'da buluşacağı kaydedildi. Galatasaray adına görüşmeleri de bizzat Rijkaard'ın yürüttüğü bildirildi.

fanatik
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

hadi oradan onu aldın sayın Fanatik
peki neden deco'nun açıklamalarını da koymadın?
Hemen 1 haber görüyorlar "Times"ın haberine göre şöyle böyle vs vs
aynı gazetede deco'nun açıklamaları da var

Deco has pledged to honour the final year of his contract at Chelsea and make amends for his disappointing first season in England.

The Portugal midfield player had been hankering for a move to Inter Milan, but is resigned to staying at Stamford Bridge after the clubs failed to agree a fee.

Deco concedes that he failed to perform last season, but says that he has no regrets about joining Chelsea, despite the departure of the man who signed him, Luiz Felipe Scolari.

The 31-year-old started brightly under the Brazilian, but scored only one goal after August and managed only three all season.

It was the right decision to come to Chelsea," Deco said. "I'll be here because I have a contract. I just want to play. I will do my best wherever I am on the pitch.

"The last season was difficult for me, I had many injuries and only played a few games.

"I'm happy to play. Every player needs to play and wants to play. I hope this season I don't have the injuries and can play the way I know.

"I hope I can show the fans what I can do. The club is good, the atmosphere around it is good. I like being here and just need to play and be fit. All I want to do is to play and do my best for Chelsea."

Deco attributes his struggles to a succession of hamstring, calf and thigh injuries that kept him out for much of the season. "It wasn't just the injuries, but when you have four injuries in the same year it is difficult," he said. "You recover and get fit again and, straight after, another injury. It's so difficult. I don't like to make excuses, but I hope to work hard and start this season playing well.

"When the manager changed, I had just started training and straight after I got another injury. It was difficult for the new coach \. The new coach talked with me and wanted me to play, but I was injured."
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Hakkında çıkan transfer söylentilerine cevap veren Portekizli oyuncu, "Chelsea'ye gelmek doğru bir karardı ve burada kalacağım. Çünkü sözleşmem var. Oynamak istiyorum ve sahada en iyi oyunumu sergileyeceğim." dedi.

Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla başı dertte olan ve bu yüzden forma şansı bulamayan Deco, şu açıklamalarda bulundu: "Geçen sezon benim için çok zordu. Sakatlıklar geçirdim ve sadece bir kaç maçta oynayabildim. Bu takımda oynamaktan mutluyum. Her oyuncu oynamaya ihtiyaç duyar ve oynamak ister. Umuyorum bu sezon sakatlık yaşamam ve dilediğim gibi oynayabilirim. Umarım taraftarlara, güzel oyunumu gösterebilirim. Kulübümü seviyorum. Bu kulübün atmosferini seviyorum. Burda olmak istiyorum. Sadece oynamaya ve maçlara hazır olmaya ihtiyacım var. Bütün istediğim Chelsea'de oynamak ve yapabileceğimin en iyisini yapmak."

RİJKAARD'IN DECO YORUMU

Bu arada Tobol maçından sonra Deco hakkında sorulan soruyu cevaplayan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, "İlk kez duyuyorum, ama bu tip haberler beni şaşırtmadı" dedi.

Türkçesi de bu sanırım
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)