Ana Menü

Mutlu Yıllar Admin Volkan Abi :) [ 22 temmuz]

Başlatan ilhan mansız_melis, Temmuz 20, 2009, 11:40:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elifff

bılıyorsun teknık hatalar sonucu yuzunden nette pek fazla kalamıyorum ancak gırebıldıkce yazabılıyorumm burada ancak kutlayabılıyorum bu yuzden kusura bakma lutfen :ehehe

dogum gunun kutlu olsun admınım nıce mutlu yıllara sevdıklerınle bırlıkte bal tadı kıvamında gecmesınde dılerımm. hıc bır zaman bu gunun dununu aratmasınn hep daha ıyıye daha guzellıklere kosarsın ınsallah  :D
Dokunabilir misin yalnızlığıma?
Kılavuz olabilir misin duygularıma?
Mutluluğu çizebilir misin?
Nasır tutmuş mısralarıma,

NoPasaran

saolun :D

yarın tek tek cevap verecem arkadaşlar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

ilhan mansiz_melis

Meliscim, teşekkür ederim konuyu açtığın için. Konuyu açtığın gün ben doğum günüm sanmıştım biliyormusun. Hatta epey bir süre başkalarından doğum günü mesajı bekledim..

Forumda gördüğüm sevdiğim olmadığında eksikliğini hissettim üyelerimizden birisin. En sevdiğim özelliğin ise , bir şeyi söylerken sallayıp söylemiyorsun birisi cevap verdiğinde ona karşı tezlerin var oluşu beni güldürüyor. Küçük felan ama helal olsun diyorum. Çok şikayet ediliyordun bir zamanlar ancak kıymetini bil hep kıskanılanlar taşlanırmış..

Doğum günü mesajın için teşekkürler, kucak dolusu sevgiler..

yg1903

Nickini en çok beğendiğim üyelerden birisin yg1903. Eskiden başka nickin vardı sanırım ancak en çok bu yakıştı emin ol. Forumda bazı konulardaki tartışmalarında ters düşsekte objektif yorumlardan ötürü her zaman takip ettiğim bir üyesin. Doğum günü mesajın için teşekkürler

[KralKartal]

Doğum gününü sms aracılığı ilede kutladın teşekkürler yavrum  :D Doğum günü mesajını okurken ne yalan konuşayım çok mutlu oldum ve sevindim ve duygulandım. Burada çektiğimiz sıkıntılar dertler bazen mutluluklarımız hep özel ve güzel oldu. Bu forumda SENDE BENDE çok şey öğrendik. Sadece bir forum deyip geçtiğmöiz kralkartal.net yada .com sitesinde insanların nasıl olabikeceklerinin gerçek yüzlerini her zaman gördük. Çok satıldık, çok arkamızdan konuştular ama öyle yada böyle bazen tek kişi bazen 10 kişi bazen 20 kişi doğrularımızdan şaşmadan devam ediyoruz..

Ben yaşadığım sürece kralkartal ailesinden başka aileyi Beşiktaş camiaasında kabul etmeyeceğim. Yine diyorum istersem sadece ben yazayım..

+18 !

Bir farklı nick daha. Forumda öyle herkesin yazdıklarına çok bakan birisi değilim . Bir gün forumda benle ilgili bir yazın vardı o günden sonra bende seni takip etmye başladım Sergen ne yalan konuşayım. Yazılarını severek okuyorum , bizler 16 yaşında bu yazıları yazıyormuydk merak ediyorum..Teşekkürler mesajın için

melankolizm

Az ama öz yazan kişiler forumda hep dikkat çekmiştir, melankolizm sende tam öylesin. Siyaset konularında her ne kadar farklı görüş ve düşüncelere sahip olsakta, kırıcı olmadan güzelce derdini sıkıntı anlatman seni bu forumda belli bir yere koyuyor. Doğum günü mesajın için teşekkürler

carsi52

Zamanında çok sevdiğim bir üyeydin kaan. Ancak bir dönem bu forumdan sende gitmek isterken MSN den bana karşı yaptığın bir konuşma vardıki her zaman için nickini gördüğümde aklıma geliyordu nedense. Saygısız bir ifade tarzıydı o konuşmalar. Hatta forum kurulunda bir gün ceza verilecekse o cezayı ben vereyim bile demiştim :) Ancak unutturdun hepsini. Forumda yazdığın yazılar, koyduğu tepkiler hep kendine özgü. En çok beğendiğim özelliğin için ise tavırlarındaki TUTARLILIK diyebilirim. Herkes farklı konularda farklı konuşurken bir kaç konuda özellikle dilkkat etmiştim koyduğun tutarlılık bir ömür boyu daim olur umarım. Doğru yada yanlış tavırların hep beli. 15,000 tanede mesajın için koca bir teşekkür KRALKARTAL sana...Mesajın için teşekkürler..

noumAyberk

Ah ayberk ah. nerelerden nerelere. Ben çok severdim seni. Ancak senide değiştirdiler başkaları nasıl ve neden değiştin bilmiyorum. Gittin geldin vs vs vs..Şimdi çok yoksun , daha fazla yazı yazman dileğiyle teşekkür ederim..

Simurg

Angeline Joliem benim  :D Bu forumdaki en değişik kişilerden birisi aslında sensin. Gizemli masum çocuksu. Sevenide çok sevmeyenide çok. Senide en çok Gözde olayından sonra sevmiştim, o dönem MSN de ki konuşmalarının mantığı ve güzelliği bu kız doğru kız dedirtebilmiştin bana. Farklı nickleriyle, neşeli sohbetleriyle, bir o kadarda alıngan yapısıyla SEVİYORUZ SENİ BÜŞRA..İyiki varsın iyiki aramızdsın..Teşekkürler mesajın için..

Evlilik için ise, önce çocuk yapacaz sonra evleneceğiz  :o :o ;D ;D

beckyZWICKY

Volkan abi bir ricam var deyip başlayan özel mesajlarını bir türlü anlamamıştım ilk başta. Sürekli nick mick bişeyler yapıyorduk  :D Gizliden gizliye.. Ama aşk konusunda bişeyler yapanlar hep sevmişimdir. Forumdaki yerin emin ol çok güzel. Yazılarını beğenerek okur ve takip ederim.Bu nickinide değiştirme bir daha , bak ekrana kapatıp yazağım bakalım yazabilecekmiyim. BECKYZWİCKY.wuuu yazdım yeminle  :D :D Teşekkürlerrr

cem_goren

Sonunda yakalım seni cem_goREN. Hep merak etmiştim bu avatarı neden değiştirmiyorsun bilerek mi koyuyorsun :) Şaka maka 5000 tane mesaj atarak her gün bize kendini gösterdiğin nicklerden biriside sensin. Bazı oyuncuları çok tuttuğunu düşünüyrum, bu kadar oyuncu fanatiği olma bence  :D

IsVecKarTaLi

Bu nick sana çok yakıştı cem. Dinime olan saygın ve Mustafa Denizli konusundaki yazılarından sonra seni çok daha dikkatli izlemeye başlayan birisi olarak 1903 . mesajını benim doğum günümde atıyor olman beni çok mutlu etti. Bende sana 1923. mesajında karşılık veriyorum şimdi.

Bebeğin olduktan sonra sevincin umarım bir gün bizede nasip olur. Bu forumda bulunmandan dolayı ben mutlu ve gururluyum emin ol. Sende iyiki varsın ceM. aa isminde ayrı bir güzel. Cem  ;)

eyup1903

İşte adamım bu. Neredyese hiç bir topicte anlaşamadığım ama nedense iyi niyetinden hiç ama hiç şüphe etmediğim arkadaşlarımdansın eyüp. Böyle deyip peşimden konuşurmusun bilmiyorum ama cidden ben sana hiç kızmıyorum. Aslında forumda bulunup iddaalı laflar etmeninde hem seni hem forumumuzu güzelleştirdiğini bildiğini düşünüyor, bunun içinde ayrı bir teşekkür ediyorum. Umarım daim olursun..

Sahte Polyanna

A....  :D :D Utanırmışta Aşkım yazmaya.. Yaz yaz çekinme. Hıh derim bak sonra.  ;D İhsan gelsin şikayet edeceğim doğum günümde hediye almadın diye  :D

Seni tanımak seninle olmak güzel ve gurur verici bir olay benim için. İyiki varsın, öptüm..

Kralkartal21

Kubilay sen nerelerdesin kardeşim.Eskiden çok daha sık görürdük seni. Kralkartal21 nicki adminlere yakışır bir nick aslında bence  :D Yazılarını eskiden daha sık görür ve çok okurdum ama şimdi göremiyorum. Kendini çok özletme.

elifff

Fenerbahçeli elif ne işin var bakalım buralarda :D Muratla kavgalarınız halen aklıma gelince gülerim ..Arıza Muratta aklıma geldi bak şimdi... Her konuda yanımda olman, kayıtsız şartsız destek vermen beni hep şımarttı  :D :D Teşekkrüler herşey için..Bu forumda ilelebet yazacak tek fenerli sensin herhalde. Ha birde geçen sene sene başından beri Şampiyon olacaksınız deyip Şampiyon olmamız ilginç ama güzeldi..

Buradan doğum günümü kutlayan kutlmayan herkese tekrar tekrar teşekkür eder, EN ŞEFFAF EN KESİNTİSİZ BEŞİKTAŞ FORUMU KRALKARTAL.NET TE DAHA NİCE DOĞUM GÜNLERİNE İNŞALLAH..

NoPasaran
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Temmuz 26, 2009, 18:59:10
ilhan mansiz_melis

Meliscim, teşekkür ederim konuyu açtığın için. Konuyu açtığın gün ben doğum günüm sanmıştım biliyormusun. Hatta epey bir süre başkalarından doğum günü mesajı bekledim..

Forumda gördüğüm sevdiğim olmadığında eksikliğini hissettim üyelerimizden birisin. En sevdiğim özelliğin ise , bir şeyi söylerken sallayıp söylemiyorsun birisi cevap verdiğinde ona karşı tezlerin var oluşu beni güldürüyor. Küçük felan ama helal olsun diyorum. Çok şikayet ediliyordun bir zamanlar ancak kıymetini bil hep kıskanılanlar taşlanırmış..

Doğum günü mesajın için teşekkürler, kucak dolusu sevgiler..

NoPasaran

:D Doğum gününün olduğunu görünce açayım dedim ama o gün doğum günün olduğunu düşüneceğini tahmin edemedim abi :D

Diğerleri için de teşekkür ederim :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

cem_goren

Sonunda yakalım seni cem_goREN. Hep merak etmiştim bu avatarı neden değiştirmiyorsun bilerek mi koyuyorsun :) Şaka maka 5000 tane mesaj atarak her gün bize kendini gösterdiğin nicklerden biriside sensin. Bazı oyuncuları çok tuttuğunu düşünüyrum, bu kadar oyuncu fanatiği olma bence  :D

galıba haklısın abı oyuncular teker teker gıdıyor  :)
avatara gelınce ne bıleyım kaldı oyle :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

tesekkurler guzel sözlerin  icin Volkan..baba oldugunda beni hatirlarsin  ayrica bu forumda olmaktan bende gurur duyuyorum..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

eyup1903

eyup1903

İşte adamım bu. Neredyese hiç bir topicte anlaşamadığım ama nedense iyi niyetinden hiç ama hiç şüphe etmediğim arkadaşlarımdansın eyüp. Böyle deyip peşimden konuşurmusun bilmiyorum ama cidden ben sana hiç kızmıyorum. Aslında forumda bulunup iddaalı laflar etmeninde hem seni hem forumumuzu güzelleştirdiğini bildiğini düşünüyor, bunun içinde ayrı bir teşekkür ediyorum. Umarım daim olursun..

aynı şeyleri bende düşünüyorum volkan saol varol tşk ederim sende daim ol ki iyi cezaları bize ver :D

elifff

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Temmuz 26, 2009, 18:59:10

elifff

Fenerbahçeli elif ne işin var bakalım buralarda :D Muratla kavgalarınız halen aklıma gelince gülerim ..Arıza Muratta aklıma geldi bak şimdi... Her konuda yanımda olman, kayıtsız şartsız destek vermen beni hep şımarttı  :D :D Teşekkrüler herşey için..Bu forumda ilelebet yazacak tek fenerli sensin herhalde. Ha birde geçen sene sene başından beri Şampiyon olacaksınız deyip Şampiyon olmamız ilginç ama güzeldi..

valla admınımm ne bıleyım soyle bır gecerken ugradımm amasonra 1 seneden fazladır  bu forumdaayım  :D

senın en buyuk destekcın olarak herdaımm yanındayımm bılıyorsunn  ;D   ve benım admınımm hıcbır sekılde sımarmazz  :D

asıl hersey ıcın ben tesekkur ederımm herzaman en zor zamanlarımda sen oldun yanımda kımseye anlatamayacaklarımı kımseden yardımcı olamacagım konularda hep sen vardın yanımda hıcbır zaman bana yaptıklarını unutamam sana ne yapsam azdır bıle  ;)

burada olmaktan buyuk bır mutluluk duyuyorum omrum yettıkce ımkanlarım oldukca hep burada olmaktan keyıf alacagım ve bu sozunde benı cok mutlu ettı acıkcası  :)

besıktasın sampıyon olmasına en cok ben sevındım sanırım cok ama cok ıstedım sampıyon olmasını bılıyorsun lıg basından berı hep demıstımm ve en sonunda sapıyon oldunuz belkıde ılk defa bır ıstegım boyle gerceklestıı bundan dolayıda daha cok sevınclıyım  :D

ben hep besıktasın yanındayım ama besıktas benı yarı yolda bıraktı sanırım benı begenmedıı  ;D

Dokunabilir misin yalnızlığıma?
Kılavuz olabilir misin duygularıma?
Mutluluğu çizebilir misin?
Nasır tutmuş mısralarıma,

Simurg

Sayın adminim teşekürler...
Beni sevmeyen bitlensin ve beni çekemiyosa anten taksın  ;D

Çocuğun adını o zaman düşünmeye başlayın :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

aRýZa

Biraz geç oldu ama idare ediver TeRTiP... geçmiş doğum günün kutlu olsun... [ Kulaklarım çınlamış galiba :) ]

pAscAliAnUmut

Abi tatilde ve dolayısıyla pc'den uzak olduğum için kutlayamadım doğum gününü :(

İyiki doğdun iyi ki varsın Büyük Admin :)

Nice şampiyonluk dolu senelere :)
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

NoPasaran

Alıntı yapılan: aRıZa - Ağustos 06, 2009, 13:29:24
Biraz geç oldu ama idare ediver TeRTiP... geçmiş doğum günün kutlu olsun... [ Kulaklarım çınlamış galiba :) ]

neredesin be Murat..

Dön artık yuvana..

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Ağustos 06, 2009, 18:19:44
Abi tatilde ve dolayısıyla pc'den uzak olduğum için kutlayamadım doğum gününü :(

İyiki doğdun iyi ki varsın Büyük Admin :)

Nice şampiyonluk dolu senelere :)

Teşekkürler kardeşim..

Doğum günleri çok önemli değil , tatilin güzel geçtiyse salla ;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

aRýZa

Biraz küslük var VoLKaN Beşiktaş'a ve tribünlere... Hele bir küskünlüğüm geçsin gelecem foruma... Senden nopost almayı özledim valla :D

ilhan mansız_melis

vay Arıza'm dönmüş :) inşallah kendisi MuRaT olarak döner aramıza valla forumda tartışmayı özledim :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

Yeni sezonda geLir bence Murat abi ya da ben öyLe umuyorum :)