Ana Menü

Felipe Melo Juventus'ta

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 16, 2009, 01:20:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Juventus uzun süredir bitirmek için çabaladığı transferde sonunda mutlu sona ulaştı. Felipe Melo sözleşme imzaladı.

Arsenal'in de kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu Brezilyalı futbolcu, Juventus'a 25 milyon Euro'ya mal oldu.

Juventus'un resmi internet sitesine konuşan Melo'nun ilk sözleri şunlardı: "Juventus'a geldiğim için çok mutluyum ve çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum. Sahip olunan kadro ile katılacağımız her turnuvada, hem İtalya'da hem de Avrupa kupalarında başarıya ulaşacağımıza inanıyorum."

Melo, Juventus'un Cannavaro ve Diego transferlerinden sonra bu yaz kadrosuna kattığı 3. isim oldu.

Brezilyalı Melo, 26 yaşında, 1.83 boyunda ve orta sahanın defansif yükünü üstleniyor.

MARATON.COM.TR
DERLEYEN: ALP KOPARAL
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

beckyZWICKY

İyi bi transfers, kesinlikle başarılı olacaktır
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

+18 !

Çok iyi transfer uzaktan çok sert şutLar çekebiLiyor ve oyunun akışını birden ters kanada çevirebiLiyor..

Alp Erdem

severim bu adamı gelmesinide isterdim nasip değilmiş

+18 !

Alp Erdem

neden ki cm de hep ben bu adamı alırım

+18 !

adama bir şey dediğim yok ama biz bu adamLa hiç iLgiLenmedikki..

Alp Erdem

işte abi gelse iyi olur dedi bende ilgilendik demedim ki :)