Ana Menü

Adnan Polat’tan Aziz Yıldırım’a Büyük Taş!

Başlatan [KralKartal], Temmuz 15, 2009, 14:19:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener 'in katıldığı Arena Özel programının çekimleri sabah yapıldı... İşte Medyaspor farkıyla ayrıntılar:   Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener 'Arena Özel'de duayen gazeteci Uğur Dündar'ın konuğu oldular...
Öğle saatlerinde tamamlanan program çekiminde çok ilginç diyaloglar yaşandı.
Ancak bu diyalogların en ilginci, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la Galatasaray Başkanı Adnan Polat arasında yaşanan "Arda Turan" diyaloğu  oldu.
Aziz Yıldırım'ın: "İzin verin Arda ile 10 dakika konuşayım. Onu Fenerbahçeli yapayım...!" sözlerine Polat : "İzin vermememizin nedeni Arda'dan korktuğumuz için değil... O 10 dakikada Arda sizi Galatasaraylı yapar diye çekiniyoruz!" cevabı verdi...
Program bu gece saat 23.30'da banttan yayınlanacak.
Bu arada Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören mazeret ileri sürerek programa katılmadı.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

programı izledim azizenin surat ifadesi komikti fena bozuldu..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Alp Erdem

o yüzük ifadesi 4-2 lik maçta 4-1 oluncada vardı ;D

carsi52

Harbiden iyi koymuş lafı.O surat ifadesini görmek isterdim yani.
Bölünür senin için uykular!

saldır beşiktaş

Azize bu konuda haklı 15 dakkada değil 5 dakkada bitirir para için her haltı yapar Türk futbolcular
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Aziz bunu diyor. Kimse yapamazsın demiyor..

Asıl showu Yıldırım yapıyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net