Ana Menü

Ve Benzema bitti!

Başlatan KeePSaKe, Temmuz 01, 2009, 21:22:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Ve Lyon açıkladı! Fransa'nın Olimpik Lyon kulübü, golcü oyuncusu Karim Benzema'nın transferi için Real Madrid ile anlaştığını duyurdu.   Lyon'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Fransız kulübünün Karim Benzema için Real Madrid ile 35 milyon avro karşılığında anlaştığı, bazı ekstralar ile transfer ücretinini 41 milyon avroyu bulacağı belirtildi.
Lyon Başkanı  Jean-Michel Aulas da daha önce Real Madrid'in Benzema'yı transfer etmek için kendilerine resmi bir teklifde bulunduğunu açıklamıştı. Real Madrid'in yanı sıra Manchester United ve Chelsea'nin de Benzema için tekliflerin olduğunu ifade eden Jean-Michel Aulas "Ancak eğer Karim'i tanıyorsam eğer, bizden ayrılacaksa, gideceği yerin Real Madrid olacağını söyleyebilirim" demişti. Fransız kulübünün yaptığı açıklamayla da transferin resmen bittiği belirtildi.
21 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Benzema, böylece Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Kaka, Cristiano Ronaldo ve Albiol'dan sonra 4. transferi oldu.

01.07.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

çoştular iyice ;D

Since 1903

CR7

Bu da Real Madrid'in açıklaması

Karim Benzema, new Real Madrid player

Realmadrid.com

Real Madrid C.F. and Olympique Lyonnais have reached an agreement for the transfer of Karim Benzema. The player will have his medical examination in the next few days, which will be followed by the signing of the contract with his new club.

The 21-year old French international striker will play six seasons for Real Madrid.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Biri Marid i durdursun  ;D
Since 1903

+18 !

hücum hattina bakin kaka-ronaldo-benzema

ohaa

Catak

ne olcak bu madrid in  hali:D uçucak adamlar:D
ÇATAK

Cem Goren

saldır real topla butun dunyayı
seneye durduramaz kımse bızı
bu kadar oyuncu aldık ıyı hos ama ya tutmassa dıye ınsan dusunmuyor degil
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

Barçanın kadrosu daha iyi kaldıki Real'in  berbat bir savunması var Real'in ön liberosuda yok doğru düzgün Barçada Yaya Toure-Buschet gibi topçular var defans bakımdan Barça üstün orta sahada Barça üstün hücum hattıda eşit diyelim hem Barçanın oturmuş bir düzeni var her zaman söylediğim yine burdada tekrarlayatım
Endüstiriyel futbola karşıyız Beşiktaşlıyız.
Forza Livorno Forza Barça Forza Roma
Anti İnter Anti Real 
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Aslında Real iyi bir defans oyuncusu alsa muhteşem olur :)
Since 1903

[KralKartal]

Defans icinde calisiyorlar... Daha transfer bitmedi

ne demisler EN IYI DEFANS HUCUMDUR ;)

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

sırada rıbery var
albıol ımza torenıne 7000 kısı gelmıs ronaldonunkıne 80.000 kısı beklenıyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Topuz icin yaklasik 3 bin kisi ;D

IL Capitano

real butun futbolculari borclanarak aliyor, sonra forma satislari filan belli kismi paranin geri geliyor, zaten gelmezsede madrid belediyesi belli bir sekilde yardim ediyor, bir kac sene önce belediye madridin kullandigi tesisleri kulupten alip, oda bir kac milyara sonra onlarin hizmetine sunmustu, haksiz rekabet yani..IBB , Ankaraspor olayi gibi...

bu yuzden her turlu futbolcu rahat bir sekilde alabilirler...
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

beckyZWICKY

ne yaparsan yap barça gibi olamayacaksın madrid ;)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..