Ana Menü

Michael Fink

Başlatan CR7, Temmuz 01, 2009, 16:28:00

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Ya yazık olduda ne yapabiliriz ki..

Gitsin oda bir takım bulsun arkadaş.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

cisse-ernst
fink-ernst'tten çok çok iyiydi.
o yüzden ben bu adama üzülmüyorum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Yapacak birşey yok tabiki ama seviyordum ben Fink'i diğer futbolcular gibi problem çıkarmadı tam bir profesyonel.
Since 1903

ERHUN

Cisse-Ernst bence de daha iyiydi ama Cisse'yi gönderin beni alın demedi adam. Biz onu gönderip Fink'i aldık, burada adamın suçu ne anlayamadım.

Ben sadece oyuna bakmıyorum olaya biraz farklı açıdan bakıyorum, karaktere de bakıyorum. Fink gibi bir oyuncuya yapılanlar benim canımı sıkıyor.

CR7

adama yapılan neymiş?
adam antrenman zaten yapmak zorunda. kim ne yapsın antrenmansız göbeğini salmış futbolcuyu.
nba'den bile adamlar maç oynamak için TR'ye filan geliyorlar fit kalmak hazır olmak için.
biz de adama bu imkanı sağlamışız. kadroda düşünmüyorsak da hazırlık kampına götürmenin bir manası yok.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Kadroda düşünmüyorsan adam bırak gideyim diyor ona da yok diyorsun. A2 takımıyla antrenmana çıkartıyorsun. Adamı serbest bıraksalar gider Almanya'da bir takım bulurdu illaki.

KeePSaKe

Sözleşmesi daha ne kadar var bilmiyorum ama madem takımda tutmayacaklar Ferrari'nin sözleşmesini feshettikleri gibi yapabilirler Fink'ede
Since 1903

ERHUN

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ağustos 22, 2011, 01:47:10
Sözleşmesi daha ne kadar var bilmiyorum ama madem takımda tutmayacaklar Ferrari'nin sözleşmesini feshettikleri gibi yapabilirler Fink'ede

Yanlış hatırlamıyorsam bu sene sonu bitiyor.

ERHUN

Beşiktaş, Alania maçının hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü. Ayrıca, uzun bir aranın ardından Fink de takımla birlikte çalıştı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana takım halinde ısınma hareketleri yaparak başlayan siyah-beyazlılar, bir süre elle pas ve çeşitli oyunlar oynadı. Yarım sahada yapılan taktik çalışmalar sonrasında Antrenör Carlos Carvalhal, siyah-beyazlılarımıza kanat ve duran top organizasyonları çalıştırdı. İdman, şut ve serbest vuruş çalışmalarıyla sona erdi.

Tedavileri devam eden Ersan Gülüm, Bebe, Necip Uysal ve Simao'nun yanı sıra U-17 Milli Takımı'nda bulunan Muhammed Demirci çalışmaya katılmadı. Alman futbolcu Michael Fink ise uzun bir aranın ardından bugün ilk kez takımla beraber çalıştı.

Siyah-beyazlılar, yarın (23 Ağustos) 10.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

--------------------------------

Hoş geldin adam!

ilhan mansız_melis

Ya yazık günah bu adama yemin ederim. Ama sevindim çalışmalara başladığına. Adamın gıkı çıkmadı ya.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

unicorn

Duzgun adam demek kı. Helal olsun.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

NoPasaran

Bedavadan para akıyor

Ne güzel adam.. :)

Güzel adam çeker gider kulüp bulur kendine  :ok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ağustos 25, 2011, 00:09:13
Bedavadan para akıyor

Ne güzel adam.. :)

Güzel adam çeker gider kulüp bulur kendine  :ok

Adam bırakın Almanya'ya gideyim desin, yönetim yok desin sonra forumlarda böyle densin.  :alkis
Hep diyorum Beşiktaş taraftarına Ferrari gibiler mübah.

NoPasaran

Ya erhun almanya ya eşeklemi gidiyor bu insanlar..

Atlar uçağa gider..

İkincisi menejeri yokmu bu adamın ?

Gider bulur..

Giden milyon eurolar var, biz bedavadan para kazanan adamın derdine düştük
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Anlamadığınız konu bu.
Adamı isteyenler bonservis vermiyor gibi bir şey. Bizde bırakmıyoruz eee sonuç? Adam bizde kalıp parasını alıyor. Madem takımda düşünmüyorsun, oturduğu yerden para almasın diyorsun serbest bırakacaksın adamı.
Yok bırakmıyorsan parasını vereceksin. Başka yapılacak bir şey var mı?