Ana Menü

Serdar artık G.Antep'te

Başlatan KeePSaKe, Haziran 29, 2009, 02:32:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Gaziantepspor'un, Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllığına anlaştığı bildirildi. Serdar'ın menajeri Efgan Erciyas, yaptığı açıklamada, genç oyuncunun Gaziantepspor'la her konuda anlaştığını söyledi.  Serdar'ın gelecek sezon Gaziantepspor formasını giyeceğini belirten Erciyas, ''Yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Gaziantepspor'la bir yılı opsiyonlu 3 yıllığına anlaştık. Yakında resmi sözleşme imzalanacak'' dedi.  "İKİ FUTBOLCU DAHA VAR"  Gaziantepspor, İsmail Köybaşı transferine karşılık Beşiktaş'tan Serdar Kurtuluş'u renklerine bağladı. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah beyazlı yöneticilerle yaptıkları görüşmeler sonucunda Serdar Kurtuluş'u transfer ettiklerini söyledi.  İsmail Köybaşı'na karşılık Beşiktaş'tan 3 futbolcu alacaklarını hatırlatan Kızıl, ''Serdar Kurtuluş ile her konuda anlaştık ve 3 yıllık sözleşme imzaladık. Diğer istediğimiz futbolcular konusunda ise görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi.  22 yaşındaki genç oyuncu, profesyonelliğe Bursaspor takımıyla başladı. Daha sonra Beşiktaş'a transfer olan Kurtuluş, 5 Haziran 2007 tarihinde oynanan Türkiye-Brezilya maçında ilk defa (A) Milli takımda yer aldı. Serdar Kurtuluş, 6 Kez U-18, 14 kez U-19, 8 kez U-21, 5 kez Olimpik Milli, 2 kez de A Milli olmak üzere toplam 35 kez milli takım forması giydi.

28.06.2009
Kaynak : DHA ve AA
Since 1903

KeePSaKe

"Beşiktaş'a kırgın değilim"
Beşiktaş Kulübü'nün genç futbolcularından Serdar Kurtuluş Bodrum'da kendisini Gaziantepsporlu yapan imzayı attı. Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın villasında tatil yapan Kurtuluş, "Beşiktaş'ın ekmeğini yedim, bugünlere gelmemde önemli rolü oldu. Her iki kulübün yöneticilerinin rızası ve kendi isteğim ile Gaziantep'e geldim. Çünkü takımda mutlaka oynamak istiyordum. Hedefim üç yıl Gaziantep'te oynayıp milli takıma girmek, Avrupa'nın önemli takımlarında futbola devam etmek" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A KIRGIN DEĞİLİM"

Serdar Kurtuluş, kendisini Gaziantepsporlu yapan ön protokolü kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'in Bodrum'un Yalıkavak Beldesi Gökçebel Mevkii'deki yüzme havuzlu süper lüks villasında imzaladı. Siyah-kırmızılı takımla üç yıllık sözleşme imzaladığını ve protokol yaptığını belirten Serdar, "Transfer döneminde bir çok dedikodu dolaşır. Bunların çoğu doğru olmaz, doğrusu ise iki kulübün yöneticileri böyle bir karar vermişler, bende bu kararın benim içinde doğru olduğunu düşünerek üç yıllık anlaşma yaptım. Beşiktaş'a transferim konusunda kesinlikle kırgın değilim, ekmeğini yediğim, formasını giydiğim bir takıma başka bir kulübe geçtim diyerek sitem etmem mümkün değil. Transferdeki amacım mutlaka takımda oynayıp kendimi göstermek istiyorum. Hedefim milli takım ve çok iyi oynayıp Avrupa'nın önde gelen takımlarında futbol hayatımı sürdürmek. Bu yıl Gaziantep ile ligde en az ilk beş takımın arasına gireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

KIZIL: "HEDEFİM BEŞ YIL İÇERİSİNDE LİGDE İLK ÜÇ SIRAYA GİRMEK"

Gaziantepspor olarak bu yıl istedikleri hedefe ulaşamadıklarını belirten Başkan Kızıl ise Serdar'ın transferi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, transferin Beşiktaş'a verilen İsmail'e karşılık üç futbolcu ve yüksek rakamlar karşılığında olduğu iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Serdar'ın bonservisini alarak transferini gerçekleştirdik. Rakam söylemek istemiyorum. Ancak Serdar'ın Gaziantepspor'a çok katkısı olacağına inanıyorum, genç ve yetenekli bir futbolcu, Gaziantep'de çok başarılı sonuçlara imza atacağından kesinlikle şüphem yok, Serdar için Gaziantep'de önümüzdeki günlerde özel bir imza töreni düzenleyeceğiz. Takımda İsmail ve Bekir'den başka kimseyi vermedik. Genç ve dinamik kadroyu koruduk, İsmail'in yerine İvan'ın o bölgeyi çok iyi koruyacağına inanıyorum. İngiltere'den çok iyi bir futbolcu ile anlaştık, şu anda kendisi Amerika'da, 5 Temmuz tarihinde Gaziantep'te olacak. İsviçre'de oynayan bir Türk futbolcu ile anlaşmak üzereyiz. Ayrıca birde kaleci alarak transferi tamamlayacağız. Amacım bu takımı ilk beş yıl içerisinde bir daha düşmemek üzere ligde ilk üç sıraya yerleştirmek, teknik adamlarıma ve futbolcularıma bu konuda güveniyorum" şeklinde konuştu.

Kızıl, 5 Ağustos ta takımın toplanacağını 14 Ağustos tarihinde Hollanda'da kampa girerek , 4 Avrupa takımı ile hazırlık maçları yapılacağını söyledi.

28.06.2009
Kaynak : DHA
Since 1903

+18 !

pAscAliAnUmut

Ah serdar Tigana zamanında ne adamdın..

SOnra kendini saldın da saldın olsun belki de böylesi senin içn daha iyi olur.. Biliyorsunuz ki S.Kurtuluş Bursalıdır. Benim serdarla bi kaç konşmam olmştu gerçektn efendi çocuk..

Nese Yolun açık olsun serdar
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

KeePSaKe

Bu sene zaten bizde doğru düzgün oynayamadı bile yolu açık olsun başarılar
Since 1903

Cem Goren

yolun acık olsun besıktasa yaptıkların ıcın tesekkurler
antepte basarılar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Yolun açık olsun Serdar Kurtuluş..
Sağ bek oynayamıyordun bence ama ön libero olarak yararlanabilirdik belki sende.

Yeni takımında başarılar.
Bölünür senin için uykular!

IL Capitano

Tigana zamani cok iyiydi, sakatliktan sonra kendini bulamadi, bence bayagida sans verildi, kenarda oturacagina veya zaman zaman belki ilk 18de giremiyecegine baska yere gidip oynamasi onun kariyeri icin daha olumlu.

Hersey icin tesekkurler Serdar...
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Takima Dede doldurun, gencleri gonderin, oh ne guzel is..

Yolun acik olsun Serdar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eyup1903

yazık oldu serdar a çok yönlü bir oyuncuydu onun yerine serdar özkan verilebirdi

CR7

Takıma dede doldurun mu?

Rıdvan 18, İsmail 19 yaşında
Erhan Güven 27 yaşında sanırım
Fink de aşağı yukarı o kadar

dede mi oluyor bunlar?

ya da galiba hala Yusuf fobisinden kurtulamadınız onun psikolojisi içindesiniz
takımda 3 yaşlı oyuncu var
kaç yıldır bu takımda oynayan, takım kaptanlığı yapmış İbrahim Üzülmez
milli takım kaptanlığı yapmış 100'den fazla kez forma giymiş, şampiyonluğa giderken kritik kurtarışlar yapmış Rüştü
fortis türkiye kupasında finalde ilk golü atan,3. golü hazırlayan, son gs maçında skoru 2-1'e getiren Yusuf

Yaşlı olacaksa böyle yaşlı olsun
Ayrıca geçen sezon Serdar Kurtuluş kaç maç oynadı?
Oynadığı maçlarda görevini yerine layıkıyla getirdi mi? hayır
E o zaman gitmesi doğal.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)