Ana Menü

Bursa Veron'u istiyor

Başlatan NoPasaran, Haziran 28, 2009, 15:15:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği Arjantinli yıldız futbolcu ile görüşmelerde sona gelindi. Tecrübeli yıldız da Bursa'ya gelmeye sıcak bakıyor. İşte detaylar:   Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın görüştüklerini, ancak adını sır gibi sakladığı ünlü oyuncunun Arjantinli yıldız Veron olduğu öğrenildi.

Başkan İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın haftalardır gizli bir şekilde görüşmelerini sürdürdüğü 34 yaşındaki futbolcuyla anlaşma konusunda sona gelindiği, önümüzdeki günlerde yıldız futbolcunun Bursa'ya geleceği öğrenildi.

Arjantin'in Estudiantes takımında forma giyen tecrübeli futbolcunun 125 maçta 19 golü bulunuyor.

Parma, Lazio, Manchester United, Chelsea ve Inter gibi dünya devi kulüplerde de forma giyen Veron'un da Bursaspor hakkında yaptığı incelemelerde olumlu izlenim aldığı ve transfere sıcak baktığı öğrenildi.
Kaynak: Medyaspor / Hürriyet
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Alacaklarını sanmıyorum ama belli olmaz.
Since 1903

carsi52

Alamazlar.Alsada iş yapmaz.
Sadece isim olarak kullanabilirler.
Bölünür senin için uykular!

CR7

veron ya
nasıl iş yapmaz?
adam arjantin milli takımında oynuyor

ama getiremezler çünkü kariyerini başladığı yerde bitirmek istiyor diye bir şey duymuştum
bu yüzden geleceğini düşünmüyorum
gelirse de büyük iş başarmış olurlar
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Bursada iş yapamaz demek istedim.
Zaten getiremezler.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Bursaspor'un resmi internet sitesine açıklama yapan Mestan sezona daha güçlü olarak girmek istediklerini belirterek, "Basında yer alan Sebastian Veron ile ilgili bir transfer çalışmamız olmadı. Bu haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

veronu yalanladılar baska bır yıldızı aldılar;MODESTE M'BAMİ
  Bursaspor Turnayı Gözünden Vurdu 30.06.2009 15:20:00 Ertuğrul Sağlam yönetiminde gelecek yıl sağlam bir kadro kurmaya çalışan Bursaspor, aradığı oyuncuyu Fransa'da sezonu ikinci bitiren Marsilya takımında buldu.   Marsilya'nın başarılı orta saha oyuncusu Modeste M'bami'nin Bursaspor'a transfer olduğu iddia edildi.

Fransa'da ligi 2. sırada bitiren Marsilya, 26 yaşındaki Kamerunlu futbolcuyla sözleşmesini yenilemedi ve biten sözleşmesiyle birlikte M'bami Bursaspor'a transfer oldu.
Orta saha mevkiinde görev yapan M'bami, isabetli pasları ve fizik gücüyle dikkat çekiyor. Takımı hızla atağa çıkarmasıyla bilinen M'bami, oyun kurucu olarak da oynayabiliyor.

Medyaspor
altın kapılarımız kan oldu tayfun