Ana Menü

Fenerden Arda'ya 15 milyon

Başlatan carsi52, Haziran 24, 2009, 17:31:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Yıldırım'dan Arda'ya 15 milyon Euro
Önceki akşam Doğan Yayın Holding CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ'ın evindeki yemekte Fenerbahçe Yönetimi'nden Ali Koç ve Ömer Temelli, Beşiktaş Yönetimi'nden Kenan Öner ve Ertunç Soğancıoğlu, Galatasaray Yönetimi'nden de Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da bulunuyordu.

Mustafa Taviloğlu, Osman Çarmıklı, Ömer Dinçkök, Ömer Sabancı, Ahmet Faralyalı, Tayfun Bayazıt, Ergun Özen'in yanı sıra Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Zafer Mutlu, Hasan Cemal, Tayfun Devecioğlu, İsmet Berkan, Rıfat Ababay, Eyüp Can Sağlık, Necil Ülgen, Aydın Ayaydın gibi gazeteciler de vardı.

Hürriyet Gazetesi'nin 24 Haziran 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Yemek masasında Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören yan yana oturuyorlardı. Tam karşılarındaki sandalyede ise Adnan Polat oturuyordu.

Yemek yeni başlamıştı ki Aziz Yıldırım, Adnan Polat'a, "Başkan, yemeğe başlamadan önce söyleyeyim, Arda için 15 milyon Euro peşin ödemeye hazırız" dedi.

Başkanların muhatabı başkanlar olur

Adnan Polat, tebessüm etti ve "Arda, Galatasaraylı, size gelmez" dedi.

Bunun üzerine Yıldırım, "Yarım saat görüşme için izin verin, Arda istemezse zaten olmaz" dedi.

Polat karşı teklifini getirdi: "O zaman biz de Gökhan Gönül ile konuşalım."

Aziz Yıldırım, "Bırakın da bu sene iyi bir takım kurup, Avrupa'da bir Türk rüzgárı estirelim" diye yanıtladı.

Adnan Polat, "Bizde transfere Haldun bakıyor, onunla konuşun isterseniz" dedi.

Aziz Yıldırım bunun üzerine Haldun Üstünel'e dönüp "Demek muhatabımız sensin, gel otur bakalım konuşalım" dedi.

Haldun Üstünel, "Estağfurullah başkanım, başkanların muhatabı başkanlar olur" diye yanıtladı.

Biz de Galatasaray forması giyeriz[/]

Aziz Yıldırım teklifini yineledi. Üstünel, hiç düşünmeden "Arda, Galatasaray'ın ruhudur. Galatasaray ruhunu satabilir mi?" diye bir soru sordu.

Bunun üzerine Zafer Mutlu ile ben söze karıştık: "Arda, Fenerbahçe'ye gelirse söz veriyoruz biz de imza töreninde Galatasaray forması giyeriz" dedik.

Aziz Yıldırım da gülerek "Hepimiz giyeriz" diye destekledi. Yemek biterken Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Y. Yılmaz bu konuşmayı yazmak için izin istedi. İki başkan da izin verdi.    Kaynak:Fanatik yada Habertürk ;D
Bölünür senin için uykular!

CR7

Arda'dan Yıldırım'a Cevap!
24.06.2009 16:40:00
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a yaptığı "15 Milyon Euro'yu verelim Arda Turan'ı bize ver" teklifinin ardından Arda da Yıldırım'a şu cevabı verdi:
Arda Turan, Polat ve Yıldırım arasında geçen diyalogdan haberi olduğunu belirtirken "Konuşulan rakamlar çok yüksek... Ancak benim parayla pulla işim olmaz... Benim yolum belli ve bu yolun sonu da Avrupa'ya gitmek... Benim buradan gideceğim yer yurtdışında bir takım olacak... Çünkü hedeflerim var... Yani Fenerbahçe'ye gitmem..." diye görüş belirtti.

Bu arada Galatasaray Başkanı Adnan Polat, başkan Yıldırım ile aralarında geçen diyaloğun ardından aynı davette Hasan Şaş konusunda önemli mesajlar verdi.

Başkan Polat, "Hasan Şaş ile vedalaşma şeklini ben de içime sindiremedim... Bir de 'Kulübü FIFA'ya şiyaket etti' diye dedikodu çıkardılar... Ben Hasan'a her konuda kefilim... Öyle ki beni zaman zaman arayıp 'Başkanım hesabımda şu kadar para var, lazım olursa alabilirsiniz' diyecek kadar da delikanlı biri... Kaptanlığımızı yapmış Hasan Şaş'ın gönlünü alıp onu onore edeceğim.. Çünkü o bunu en iyi şekilde hak etti" diye konuştu.

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

azız ardayı 10dkda ıkna ederım demıs ama hadı bakalım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Aziz Yıldırım alamayacağını çok iyi biliyor,show yapıyor..

İYİDE YAPIYOR AKILLI ADAM
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

erdibatmaz

artık arkadaşlarım bile "olm nihat'ı da alırız heee. hehe" diyorlar. bu derece reklamcı bi adam bu aziz. ayrıca yaptığı şeyler artık çok katı olan taraftar profilini yumuşatmaya yönelik. yani 3-4 kuşak sonra tribüne gelenler her şeyi her türlü sindirecekler. fbli futbolcu falan... rekabetin boyutunu değiştirmeye and içmiş bu sütü bozuklar. ayrıca nasıl ikna ediyo futbolcuları anlamıyorum. futbolcuya ya para teklif ediyor ya da futbolcunun takım değiştirmesi halinde en çok korktuğu şey olan medya ve eski takım taraftarı baskısının olmayacağı garantisini veriyor. Beşiktaş'lı fbli ve gsli futbolcular birbirinde oynayamaz, oynamamalı.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Cem Goren

"Eninde Sonunda Arda'yı Alacağım" 27.06.2009 13:09:00Adnan Polat'a, Arda'yı almak istediğini söyleyen Aziz Yıldırım, umudundan vazgeçmezken "Kafama koyduğum oyuncuyu mutlaka alırım. Arda'yı da eninde sonunda alacağım" dedi.   
Geçtiğimiz pazartesi akşamı, Doğan Yayın Holding CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ'ın evinde biraraya gelen 3 büyük kulübün başkanının buluşması, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın G.Saray Başkanı Adnan Polat'a yaptığı "Arda'yı bize ver, pazartesi günü hesabınıza hemen 15 milyon Euro'yu yatıralım" şeklindeki teklifin gölgesinde kaldı. Spor medyası bu teklifi hafta boyunca enine boyuna tartıştı.
ARDA KONUŞMUYOR
Arda, teklifi kendisine ileten futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel'e "Beni F.Bahçe'ye götürecek para birimi henüz icat olmadı" yanıtını verdi. Ancak kapalı devre gerçekleşen bu konuşmanın ardından, Arda medya önünde net ve resmi bir mesaj vermekten kaçındı. Beşiktaş formasını giydikten 1 hafta sonra "Herkes bir gün F.Bahçeli olacak" şapkasını takan Mehmet Topuz'u gördükten sonra, Arda'nın Topuz'dan daha gerçekçi davrandığını düşünebiliriz.
Dün akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'nın CIP Salonu, bu transfer teklifinin devamına sahne oldu. Tatil için Fethiye'ye uçacak olan Adnan Polat ile Ankara'ya gidecek olan Aziz Yıldırım, CIP'de karşılaştılar. Yıldırım hemen Arda konusunu tekrar açtı:
"Başkan, ben sana yaptığım teklifte ciddiyim. Arda'yı F.Bahçe'ye mutlaka transfer etmek istiyorum."
Polat kaçamak cevaplarla "Arda da istemiyor" diyecek oldu, Yıldırım "Sana söyledim. 10 dakika başbaşa kalırsak, Arda'yı ikna ederim. Orasını düşünme, yeter ki sen 'evet' de."

www.medyaspor.com
aziz cıldırmıs
altın kapılarımız kan oldu tayfun