Ana Menü

Yeter Artııııııııııııık !!!!!!!!!!!!!!

Başlatan noumAyberk, Şubat 02, 2007, 20:42:40

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@LAYINA GİDER

athena varya athena ananı.........................

bjk_10ur

yuh artık bu kadarıda fazla  :ahh :allaalla :oklava >:( :ahh

igrenç bir muzik :@
BEŞİKTAŞ

burak_bjk

Alıntı yapılan: frtbjk - Şubat 03, 2007, 14:10:32
kardeş eziklik parayla değil demişsin ama bu adamlar parayla olsa parasını verir yine ezik olurlardı  :)

orasida isin farkli bi boyutu  ;D
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

burak_bjk

Alıntı yapılan: matrix_ticardinho - Şubat 03, 2007, 17:12:30
Alıntı yapılan: Unforgiven - Şubat 03, 2007, 13:29:02
Ya bu kadar olmaz ya ayıptır kardeşim ya 2 sene boyunca olan besteyimi düzeltmek için uğraştınız kesin azize çıkar benzerlik der bu kadar benzerlikte ayıptır. ;D Neyse azize çarşiya gelseydi bize 100. yıl için beste yapin deseydi biz daha yaratıcı olurduk.Bu arada Denizlispor ile inönüde yapacağimiz maçta bu olayı vuralım derim yüzlerine.

ben katılıyorum pankat acalım veye ilk 5 dk söz bizde beste bizde tezahuratını yapalım

pankart ve ilk 5 dk soz bizde guzel tezahurati guzel olabilir veyada inanin cocuklarin ezikler icin olan versiyonuda
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

mattias_nouma

CehenNeMDe AteŞinLe Kavur Bizi BeŞikTaş

HaRd_ViCToRy_1903

Yuh be abi bu kdrda olmaz bu arada bişey daha girip izleyere bu video nun değerini arttırmayalım ona brz dikkat edelim

delgado

ya bırakın ya hepsi  g..fbli ya ya bu kadar senedir anlamadılk ya ne kadar yüzsüz olduklarını ya bırakın ya  azizin paraları işte yüz karalari

Kullandigimiz kelimelere dikkat edelim...Forum Yonetim
SiYaH BeYaZ ÖLüM YaŞaM ((ÇARŞİ))

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

BerkAy1903

dün oynanan karsiyaka-altay maçında hep bizim bestelerimiz haaa bide bi grup koymuşlar ismide çarşı :D:D:D

19o3

delgado

SiYaH BeYaZ ÖLüM YaŞaM ((ÇARŞİ))

Unforgiven

Çarşi hepsine karşi,

ÇARŞİ KENDİNEDE KARŞI
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

sero

eyup1903

moby

yuuuhhhhhhhh ezik oğlu ezikler!!!....ulan warya bunların hepsini bi gün toplama kampı gibi bi yerde ateşe vericen canlıcanlı yanarak gebersin Bizans ın Soyları.!!

sero