Ana Menü

Yeter Artııııııııııııık !!!!!!!!!!!!!!

Başlatan noumAyberk, Şubat 02, 2007, 20:42:40

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

noumAyberk

Allah rızası için şu fenerlilerin 100. yıl marşını dinleyin buda öalıntı  :ahh :ahh :oklava :oklava :kart :kart
Bu beste aynı bizim bestemizin melodisi
Metin gol
Ali Gol
Haydi kral Feyyaz sende gol

http://www.youtube.com/watch?v=lJlHabIH4FY

Allah bunlara akıl fikir versin

BerkAy1903

19o3

burak_bjk

Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

Timurlenk

kardeşim onlarda yüzsüzlük diz boyu ne yapalım adamlar hırsız üretemiyorlar mazur görmek lazım

CooLDumaN

Yuuhhh beee.bjk tv az yardım etsede cıkıp su febelılerının ezıklıklerını yuzune vursak
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

noumAyberk

Yav tamam hırırsızsınn bunu bütün dünya bilio ama 100. yıl bir şereftir bir onurdur bari bunu 100. yıl şarkısında yapma

Unforgiven

Ya bu kadar olmaz ya ayıptır kardeşim ya 2 sene boyunca olan besteyimi düzeltmek için uğraştınız kesin azize çıkar benzerlik der bu kadar benzerlikte ayıptır. ;D Neyse azize çarşiya gelseydi bize 100. yıl için beste yapin deseydi biz daha yaratıcı olurduk.Bu arada Denizlispor ile inönüde yapacağimiz maçta bu olayı vuralım derim yüzlerine.
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ÇaRşI_BaTuHaN

Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

frtbjk

kardeş eziklik parayla değil demişsin ama bu adamlar parayla olsa parasını verir yine ezik olurlardı  :)
SiyahıN ZiNDaN OlsuN BeyazıN AydınlıK
Cezayirİ UnutmA UnutturmA

Anarchy*

carsı_55

Alıntı yapılan: Unforgiven - Şubat 03, 2007, 13:29:02
Ya bu kadar olmaz ya ayıptır kardeşim ya 2 sene boyunca olan besteyimi düzeltmek için uğraştınız kesin azize çıkar benzerlik der bu kadar benzerlikte ayıptır. ;D Neyse azize çarşiya gelseydi bize 100. yıl için beste yapin deseydi biz daha yaratıcı olurduk.Bu arada Denizlispor ile inönüde yapacağimiz maçta bu olayı vuralım derim yüzlerine.

ben katılıyorum pankat acalım veye ilk 5 dk söz bizde beste bizde tezahuratını yapalım
Beşiktaş'ın askeri c@rsının neferiyiz

noumAyberk

100SÜZLER ATHENAYIDA KENDİNİZE BENZETİTİNİZ

Şeklinde bir pankart açılabilir

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

unicorn

Bugün İstanbulspor-Eskişehir maçında bile bizim bestelerimiz söylendi :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

carsi52

ya harbi sinir oluyorum ha bunlar var hırsızınız ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hırsızlar :oklava deli oluyorum bunlar allahın kolpaları ezikleri :oklava
Bölünür senin için uykular!