Ana Menü

Tuğrul YENİDOĞAN ile röportajimiz..

Başlatan [KralKartal], Haziran 22, 2009, 14:23:33

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

Benim anLatmak istediğim oLay sevmediğin adam üzerinde bu kadar çok konuşmazsın biz de tartışmayız..

Yani bok atma demeye getiriyorum oLayı..

yazımın o kısmını da editLedim..

Bircan*

nyse bosver ya sergen devam etmeyelim tugrul yenidoğan okuyordur ya buraları..
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

CR7

5.Besiktas muhalefeti neden sessiz ? Bir ara muhalefet ayaklandi gibiydi,bir iki hafta onlarda yalan oldu..Sorun nedir, borc mu, baska sey mi?
Beşiktaş'ta İKTİDARA RAĞMEN SEÇİM KAZANILMAZ!
Beşiktaş'ınson 50 senesinde, iktidara karşı seçim kazanan tek isim var, o da 1984senesinde rahmetli Mehmet Üstünkaya'ya karşı seçim kazanan SüleymanSEBA... (O gün çok farklı bir operasyon yapılmıştı...O günün şartlarıfarklıydı... Artık böyle bir şey söz konusu değil...)
Beşiktaş'ta, görevdeki başkan "BIRAKTIĞINI" açıklamadan başka başkan adayı ortaya çıkmaz!
Seba bıraktığını açıkladı...4 Aday çıktı...
Bilgili bıraktığını açıkladı...4 Aday çıktı...
Demirören bıraktığını açıklasa, daha da fazla aday çıkar... Ancak böyle bir durum söz konusu değil... Çok uzun yıllar olmayacak da...
Şunuartık kabul etmek gerekir, Yıldırım Demirören kulübün sadece başkanıdeğil, artık patronudur da... Hızla da sahibi olma yolundailerlemektedir... Beşiktaş'ın mevcut mali durumunun tercümesi budur.
Yıldırım Demirören'den sonra büyük bir olasılıkla oğulları Erdoğan veya Cemal başkan olurlar...

burada da zaten söylemiş her şeyi :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)