Ana Menü

Kaka resmen Real'de

Başlatan ilhan mansız_melis, Haziran 09, 2009, 12:24:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka, 65 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladı.
65 milyon euro
27 yaşındaki oyuncunun, Real Madrid'den yıllık 9 milyon Euro alacağı dile getirildi. İspanyol kulübü tarafından doktor kontrolünden geçirilen yıldız oyuncu, 65 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında kendini 6 yıllığına Real Madrid'e bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Real Madrid kulübünden yapılan açıklamada, "AC Milan kulübüyle varılan anlaşmanın ardından Kaka, Real Madrid'in futbolcusu olmuştur. Sağlık kontrollerini başarıyla geçen Brezilyalı oyuncu, 6 yıllık sözleşmeye imza attı" denildi.

Real Madrid başkanlığına seçilen Florentino Perez, kulübün başına geçtikten sonra yıldız isimleri takıma kazandıracağına dair vaadlerde bulunmuştu ve Kaka da transfer listesinin ilk sırasında yer alıyordu.

Tüh KAkA alma fener onu ağzına :D Yahu 6 yıllık sözleşme mi olurmuş yuh
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Fener kulubu satsa alamazdi KAKAyi...

ama 1 TL verip Kaka'yi alirdi umumi yerlerde :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eebjk

İnanamıyorum ya ben de televizyonda görünce haberi çok şaşırdım hiç beklemezdim.
sadece BEŞİKTAŞ

KeePSaKe

Helal olsun valla bakalım iyi işler yapabilecek mi Real Madrid te ?
Since 1903

erdibatmaz

çok büyük transfer. bu yılın bombası bu olur büyük ihtimal.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

IL Capitano

Berlusconi paranin ucunu göstermez, nerde 35+ vardi toplar simdi takima. :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Real'de yapamaz gibime geliyor.
Umarım başarılı olur.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

gecen sezonun hayal kırıklıgını unutturmak ıcın saldır real
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Şimdiki Barca'yı değiL Kaka bütün tuvaLetLer biLe durduramaz !

boşsun reaL.. miLyarLık eşşekLer..

Cem Goren

CR7

Real Madrid de Feneri taklit ediyor değil mi?

pehhh...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

MADRİD - Real Madrid, Milan'dan 65 milyon euro karşılığında transfer ettiği Brezilyalı Kaka'yı Santiago Bernabeu Stadı'nda basına ve taraftarlarına tanıttı. Yaklaşık 40 bin taraftarın hazır bulundğu törende Kaka'nın giyeceği forma numarası da belli oldu. Brezilyalı oyuncu geçmişte Michel ve Mijatoviç gibi ünlü yıldızların giydiği 8 numaralı formayı tercih etti.

Brezilya'nın Kondeferasyon Kupası'nı kazanmasında büyük rol oynayan ve altın top ödülünü kazanan Kaka, Real Madrid formasıyla ilk kez basın ve taraftarın önüne çıktı

santiago bernabeu stadı'nda tanıtımı yapılan Kaka'yı, 350 kadar basın mensubu izlerken, statta da yaklaşık 40 bin kadar taraftar yer aldı

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ve Onursal Başkan Alfredo Di Stefano'nun da yer aldığı tanıtımda, saha içine kurulan dev ekrandan başta Zinedine Zidane olmak üzere Real Madrid'in geçmişteki ve şimdiki ünlü yıldızların maç içindeki görüntüleri yayınlandı.

İlk kez bir futbolcusunu bu denli büyük bir organizasyonda tanıtan Real Madrid'in başkanı Perez, Kaka'nın ''çok büyük, özel ve efsanevi bir futbolcu'' olduğunu belirterek, taraftarların desteğiyle Brezilyalı futbolcuyu Real Madrid'e getirdiklerini söyledi. Forma numarası olarak ''8''i seçen Kaka ise, ''Bugün benim için çok özel bir gün. Real Madrid'te yeni bir döneme başlıyorum ve birçok kupa kazanmak istiyorum'' diye konuştu. Real madrid'de ''8'' numarayı geçmişte Michel veya Mijatoviç gibi önemli futbolcular kullanmıştı.

Cem Goren

40.000e yakın taraftar vay be
hayırlı olsun

[KralKartal]

Adamlar aliyor butun yildizlari, helal olsun...

Kolay degil bu transferler...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

bizim 50.000 yapmamız lazım :D