Ana Menü

Galatasaray'ın yeni hocası Rijkaard

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 05, 2009, 12:15:46

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Uzun süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, sonunda hocasını buldu!.. Sarı kırmızılı yönetim, Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard ile anlaştı!..

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılamn açıklama şöyle:

"Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlüğüne Frank Rijkaard getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz."

Rijkaard'ın bugün saat 17.30'da Atatürk Havalimanı'nda olacağı ve saat 20.00'de Polat Otel'de medya karşısında kendisini 2 yıllığına sarı kırmızılı kulübe bağlayacak olan sözleşmeye imza atacağı açıklandı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Basarili olamaz ilk senesinde..

sabir edilirse iyi isler yapabilir

buda 2. senesinde fln olur
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

pAscAliAnUmut

Cimbomu hakkaten tebrik etmek gerekir.. Ama umarım başarılı olamaz :D
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

Vayy be tebrikler vallahi :)
ilk senesinde başarılı olucağına inanmıyorum ama sabredilirse büyük başarılar elde edilebilir.

Umarım hiç başarılı olamaz.
Bölünür senin için uykular!

eebjk

ihsan abiye katılıyorum sabır edilirse başarılı olunabilir o sabırda galatasarayda yok.
sadece BEŞİKTAŞ

Cem Goren

ıyı bır hoca ıyı ıs yaptılar bravo ama ilk senesınde olası bır basarısızlıkta gonderilmemelıkı dıger yılları garantıye alma yolunda adım atsınlar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

İyi hoca almışlar valla bizde Del Bosque yi almıştık ama olmamıştı tabi biz çok sabırsız olduğumuz için göndermiştik hemen...
Since 1903

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

ilhan mansız_melis

helal olsun ama bişey yapabileceğini sanmıyorum

Aragones geldiğinde de helal olsun demiştik ama sonuç 0 başarı

zaten Adnan Polat olduğu sürece bişey yapamaz gs

İnşallah başarılı olamaz
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Alıntı yapılan: eebjk - Haziran 05, 2009, 14:35:07
ihsan abiye katılıyorum sabır edilirse başarılı olunabilir o sabırda galatasarayda yok.

O sabır tek galatasaray'da değil hiç bir TÜRK takımında yok.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

bakalım rıjkard basarılı olabılecekmı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

en fazla 3 ay veriyorum,

Rijkaard taktiksel ve tekniksel konulardan hic anlamaz, takimi kolej havasina sokabilir ama mac okuma filan sifir, yildiz futbolcularlada pek antlasabilen bir teknik direktörde degil. Bunun Barcelonadayken bir yardimcisi vardi sonra Chelseaya Granta yardimci oldu, ismi aklima gelmiyor, Barcelonda iken nerdeyse butun basari onun diyor Barcelona taraftarlari.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Cem ben o sözleri çok ciddiye almam.Adam 2 kere ispanya kupası kaldırmış, bir kere şampiyonlar ligi şampiyonu, ispanya kral kupası vs vs vs

Bu adama oyunu okuyamıyor demek bence ayıp olur..

Ayrıca gelen hocanın o şekilde karşılanmasıda pek bir komikti bence. Ne hocalar geldi eline kadro verilemeyince başarsız olan..

Scala, bosque, tigana, toshack,aragones,terim,feldkamp vs vs vs

Böyle hocaların en büyuk katkısı ne olur derseniz, sahadaki futbolcuların hocaya olan sayıgısı artar başkada bişi olmaz :D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net