Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

abi artık şu konuyu kiLitLeyin ya..

Bizim futboLcumuz değiL ama Beşiktaş böLümünde..

Bircan*

ciddi yav ezik tvde spor turu var şuan mhahhaeha :D :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

[KralKartal]

Bugun imza toreni var, merakla bekliyor bu taraftarlar... Yorumlarimizi yapinca
tasiriz diger bölüme..

Bizim oyuncumuz degil ama gundemimizi mesgul eden biri oldugu icin burada
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

+18 !

Türk FutboLu böLümünde devam etsek ya abi..

Sinir katsayıLarım yükseLiyor ya bir adi yüzünden..

+18 !

M.TOPuz: Şuan çok heyecanLı ve mutLuyum. Artık eskiyi konuşmak istemiyorum. fener formasını uzun yıLLar giymek istiyorum.

TOPoğLuTOP

[KralKartal]

+18 !

eLine sağLık abi :)

gitti LanetLik formayı giymeye şapkayı da takacak..

BIRAKIN BİR GÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !

Bircan*

+18 !

Fener yönetiminden bir  kadın 'Beşiktaş şampiyon takım zaten onLarın ihtiyacı yoktu bizim daha çok ihtiyacımız vardı topuza' dedi koptum  :ahaha

Bircan*

Bircan*

+18 !

[KralKartal]

Alıntı yapılan: +18 ! - Haziran 15, 2009, 12:07:57
Fener yönetiminden bir  kadın 'Beşiktaş şampiyon takım zaten onLarın ihtiyacı yoktu bizim daha çok ihtiyacımız vardı topuza' dedi koptum  :ahaha

Kücük Emrah moduna girmis demek :)

ilhan mansız_melis

ya bi ağız tadıyla küfür etsek sonra silinse ama ceza almasak olmaz mı çoktan haketti şapkayı da takmış nolur be :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.