Ana Menü

Bilica Fenerbahçe'de

Başlatan NoPasaran, Mayıs 31, 2009, 00:31:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Turkcell Süper Lig'i ikinci sırada bitirmenin kendileri için onur verici olduğunu söyledi. Otyakmaz, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, ilk çıktıkları sezon ligi 8. sırada tamamladıklarını belirterek, ''İkinci sezonda 7., geçen sezon averajla 4., bu sezon da 2. olduk. Bugünkü maçın sonucu mağlubiyet olsa da ligi ikinci bitirmek bizim için büyük bir onur. Herkese teşekkür ediyorum. Bütün taraftarımızı ve futbolcularımızı kutluyorum'' diye konuştu.

Bir basın mensubunun, Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamayacağı yönünde yorumlar yapıldığını hatırlatması üzerine Otyakmaz, ''Canları sağ olsun. Onları yanıltmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bir ön eleme bir de play-off oynayacağız. İnşallah arzu ettiğimiz sonuçları alır, ülkemizi iyi bir şekilde temsil ederiz'' ifadelerini kullandı. Otyakmaz, savunma oyuncuları Bilica'nın transferi konusundaki soruyu da şöyle yanıtladı:

''Bilica'nın sözleşmesi, onun açısından devam etmesi için uygun değildi. Çok iyi teklifler aldı. O nedenle satma kararı aldık. Fenerbahçe ile benim de haberim olan görüşmeler oldu. Bizim vereceğimizin çok üstünde teklifler aldı. Bir futbolcu kazanacağı parayı da düşünür. En az 3 katı fazla alacak. Dolayısıyla bu görüşmeyi gönül rahatlığı ile yapabilir.''

Teknik direktörleri Bülent Uygun'un gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarına yarın başlayacağını belirten Otyakmaz, ''Transfer komitemizle gerekli görüşmeyi yapacak. İnşallah bütün ihtiyaçlarımızı karşılayacak futbolcularımızı alırız'' dedi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Adamlar simdiden baslamis transfere...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Guti ORÇ.

transfere herkes hızlı girdi..

gs leo franco yu fener bilica yı aldı biz finkte kaldık

avrupada da inter mottayı ve militoyu aldık biraz hızlı olmamız lazım.

carsi52

Ne kadar verdiler çok merak ediyorum.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Sivas ı çok merak ediyorum  en önemli oyuncularını sattılar acaba yerini doldurabilecekler mi ?

Alıntı yapılan: -OrCuN- - Mayıs 31, 2009, 13:55:10
transfere herkes hızlı girdi..

gs leo franco yu fener bilica yı aldı biz finkte kaldık

avrupada da inter mottayı ve militoyu aldık biraz hızlı olmamız lazım.

Leo Franco kesin değil diye biliyorum ben aldılar mı gerçekten ?
Since 1903

Cem Goren

bilica iyi oyuncu ama bence fenerde yapamaz sonucta sivasta kapanan takım defansı yaptı ama fenerde bunu yapamaz ve inş. tarihi hezımetlere tanıklık eder :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun