Ana Menü

Sivas Başkanı "Ligte Şaibe yok Diyemem!"

Başlatan NoPasaran, Mayıs 28, 2009, 11:15:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Süper Lig'in ve Dört Büyükler dışındaki 14 kulübün sponsoru Turkcell'in organizasyonunda düzenlenen öğle yemeğinde medya mensuplarıyla buluştu.

Bu sezonun kamuoyunda "şaibesiz" olarak yorumlanmasının altını çizen Otyakmaz, "Medya da bu kanıda. Önceki yıllara oranla temiz bir lig oynanıyor ama şaibe hiç yok demek mümkün değil. Bir Anadolu birlikteliğinden söz ediliyor ama bunun lafta kaldığını bu sezon anladım. Bizim rakiplerimiz bütün sezon boyu vermedikleri, bütçelerini zorlayacak primleri Sivasspor maçlarında futbolcularına vaad ediyor. Bunun adını siz koyun" dedi. Teşvik primini kendisinin yıllarca yanlış bulmadığını, ama medyadaki yorumlar sonrası bu görüşünün değiştiğini vurgulayan kırmızı-beyazlı başkan, "Bizim o kadar paramız yok ki, verelim. Bugünkü düzende güçlülerin eli her yere uzanıyor. Büyükler istedikleri her şeyi alabiliyorlar. Açıkçası şampiyonluğa olan inancım bitmedi ama çok azaldı. Bütün bunları bahane, mazeret olarak söylemiyorum. Biz de hatalar yaptık" ifadesini kullandı.

ŞEREFSİZİM SİVASLIYIM

Fenerbahçeliliği hakkındaki soruya, "Bir insanın gönlünde iki aşk olmaz" yanıtını veren Otyakmaz şöyle devam etti: "Küçük yaşlardan itibaren F.Bahçeli'ydim. Ama Sivasspor Başkanı olduğumda, bu kulüp, Sivaslı'nın onuru, gururu bana teslim edildiğinde F.Bahçelilik bitti. Bu polemiklerden bıktım. Şerefsizim Sivassporluyum!" Mecnun Otyakmaz, "Bülent Uygun'un sık sık konuşması ve her konuda görüşlerini anlatması Sivasspor'un iletişim stratejisi midir?" sorusuna "Her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır. Kimi yüzüne bulaştırır; kimi de üstüne döker. Bülent hoca, şahsına münhasır bir kişi. Konuşurken farklı üslup kullandığı oluyor. Ama ben ne demek istediğini biliyorum ve söylediklerini anlıyorum" cevabını verdi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

KendiLerine yeni diL geLiştirmişLer hayvanca anLaşıyorLar :)

"Her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır. Kimi yüzüne bulaştırır; kimi de üstüne döker. Bülent hoca, şahsına münhasır bir kişi. Konuşurken farklı üslup kullandığı oluyor. Ama ben ne demek istediğini biliyorum ve söylediklerini anlıyorum" cevabını verdi.

Senin kanının bozuk oLduğu her haLinden beLLi :)

"Küçük yaşlardan itibaren F.Bahçeli'ydim. Ama Sivasspor Başkanı olduğumda, bu kulüp, Sivaslı'nın onuru, gururu bana teslim edildiğinde F.Bahçelilik bitti"

Şerefsiz oLduğunu cümLe aLem biLiyor :)

Şerefsizim Sivassporluyum!

Şaibe hakkında konuşurken bari kendi kendini yaLancı çıkarma :)

Teşvik primini kendisinin yıllarca yanlış bulmadığını..

Neyse çok konuştuk bu konuşmaLara değmezsin..

Cem Goren

ulan harbıden seref yoksunu çıktınız he anadolu takımları yatınca guzel yenınce neden bu kadar asılıyorlar maç diye aglayan bendım dımı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Mayıs 28, 2009, 11:15:03

ŞEREFSİZİM SİVASLIYIM

Oğlum ŞEREFSİZ olduğunu bu kadar açık belli etme ayıp :) bi taraflarınız kalktı sizin
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.