Ana Menü

Bülent Uygun: ''Şampiyon Biziz Birinci Beşiktaş''

Başlatan saldır beşiktaş, Mayıs 26, 2009, 22:06:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Kırmızı-Beyazlılar´ın genç hocası, son haftaya girilirken yine çarpıcı bir açıklamada bulundu. Bülent Uygun, "Şampiyon biziz, Beşiktaş ise birinci" dedi.

Süper Lig'de son haftaya girilirken, zirve umudunu son haftaya taşıyan Sivasspor'da, Başkan Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun, FANATİK'e konuştu. Düğümün son haftada çözüleceğini belirten Odyakmaz, "Umarım arzu ettiğimiz sonucu son hafta yakalarız. Geçen sene gönüllerin şampiyonuyduk, ikinci defa böyle bir sıfata maruz kalacağız. Arkadaşlarımız bu sezon insanüstü bir gayretle Sivasspor'u en iyi şekilde temsil ettiler. Hepsine sonuç ne olursa olsun, teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır ilk kez bir Anadolu takımı, son haftaya şampiyonluk iddiasıyla giriyor. Bize bu mutluluğu yaşattılar" dedi. Kırmızı-Beyazlılar'ın genç hocası Uygun ise, "Şampiyon biziz, birinci Beşiktaş. Galatasaray'ın Beşiktaş'tan puan alacağını umuyorduk, ama istediğimiz sonuç çıkmadı. Son maçımızı kazanıp, rakibimizin kaybetmesini beklemektten başka yapacağımız bir şey yok. Bu saatten sonra Beşiktaş'ın puan kaybedeceğini düşünmüyorum. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Biz Galatasaray'ı yenmeye geliyoruz" ifadesini kullandı. Transfer çalışmalarını da hızlandırdıklarını kaydeden Uygun, "Yeni sezon öncesi katılacağımız Avrupa Kupası'na göre transferler yapacağız. Transfer teklifi alan oyuncularımızla da görüşüp, bir çaresine bakacağız" diye konuştu.

FANATİK

Başarısızlığını böyle kapamaya çalışıyor aklınca
Sen top oynama bütün sezon boyunca hakemler sayesinde bala gollerle maç kazan
Sonra gönüllerin şampiyonuyumde adama gülerler bülo gülerler...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Guti ORÇ.

Sen hala ne konuşuyorsun Bülent!! Selam DURmaya devam et biz şampiyonluğa gidiyoruz.

NoPasaran

la büloooo

koyuyos
çakıyos
gidiyos
şampiyon oluyosss
adiosss

demek istiyoss sanaaa
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Hakikaten Sivas bu senede zor olani basardi,
yani hak vermek lazim, tebrikde ederim..
Nerden nereye derler, biz bu parayla bu kadroyla
hala sampiyonlukta sivasla cekisiyorsak, Sivas iyi demektir...

Ama sampiyon biziz... gerisi yalan.. S.Liginde basarilar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

2 gram sempatimiz vardi sivasa,onuda sacma sapan aciklamalirinla sen kaybettirdin uygun bilo
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

+18 !

biri bu saLağa birinci oLanın aynı zamanda şampiyon oLduğunu hatırLatsın :D

çok antipatiksin büLo..

Cem Goren

ya ayıp ayıp ınsanda bıraz onur gurur olur lan barı sus onurun kalsın dıycem ama ne arar sende oda yok
kabul et ulan kabul et bu lıgın birinciside şampiyonuda B E Ş İ K T A Ş  hazımsızlık yarattıysa git bi soda iç belkı rahatlarsın
cekemedıysen git anten tak...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Delirdik

Alıntı yapılan: +18 ! - Mayıs 27, 2009, 15:00:30

Şampiyon oLupta nasıL birinci oLamamışLar garip ;D
saçma saLak bi açıkLama işte..
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

keskinli

carsi52

Bu durumda kupa bizim sapı sizin mi oluyo bülo ?
Bölünür senin için uykular!

Catak

ne kadar itici bi adam bu ya valla durup dururken bi adamı sinirlendirebilir daha mantıklı açıklamalar yapabilirdi bence taktiksel anlamda çok olabilir belki ama bu kafayla bu demeçlerden sonra anladım ki bülent uygun çok kaliteli bi hoca asla olmaz saçma sapan konuşuyo sürekli
ÇATAK

erdibatmaz

sivasspor mütevazı kalmalıydı. bülent uygun yüzünden bunu kaybettiler. tabir-i caizse bir yerleri kalktı. yazık
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

keskinli

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 27, 2009, 21:25:12
tercümsi öyle oluyor galiba :koptum

alper_1903

Alıntı yapılan: +18 ! - Mayıs 27, 2009, 15:00:30

çok antipatiksin büLo..

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 27, 2009, 21:25:12

olay budur...

Siz kendi capinizda Sampiyon olun bizim icin bir problem yok...

carsi 52 nin dedigi gibi onlara Sampiyonluk hediyesi gönderebiliriz...
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun