Ana Menü

Batu Parmaklıklar Ardında!!!! | Yalanlandi

Başlatan Cem Goren, Mayıs 23, 2009, 11:31:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle polislerin dur ihtarına uymayan Kırmızı-Siyahlı ekibin genç oyuncusu kelepçelenerek gözaltına alındı

Eskişehirspor'da Batuhan Karadeniz şoku yaşanıyor! Bir türlü uslanmayan genç futbolcu bu kez de alkollü araç kullandığı gerekçesiyle polisler tarafından Eskişehir'de gözaltına alınarak hapse atıldı. Emniyet mensuplarının yaptığı trafik kontrolü sırasında dur ihtarına uymayarak geçmeye çalışan Batuhan'ın sonradan zorla durdurulduğu bildirildi. Yapılan alkol muayenesinde yüksek oranda alkol aldığı belirtilen Batuhan'ın polislere direnmesi üzerine kelepçelenerek hapse atıldığı kaydedildi. Kırmızı-Siyahlı ekibin Trabzon ile oynayacağı hayati maç öncesi böyle bir olaya imza atan Batuhan camianın büyük tepkisini çekti. Genç oyuncunun Trabzon karşılaşmasında büyük ihtimalle oynayamayacağı bildirildi.       
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

eebjk

kesin bu olaydan sonrada özür dilicek ama iş işten geçmiş olucak yine...
sadece BEŞİKTAŞ

kartalpenchesi

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Bircan*

kendini biraz frenleyebilse beşiktaşın vazgeçilmez golcüsü olacak ama bu olay kaç oldu ya !
gelmesin beşiktaş'a..! istemiyorum!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

eebjk

yinede şükredelim erkenden farkettik adamı sonradan daha çok başımızı ağırtacaktı .
sadece BEŞİKTAŞ

+18 !

kendine yazik ediyor,Besiktasa yazik ediyor,miLLi takima yazik ediyor.. biraz kendini kontroL etse vazgeciLmez oLcak ama aptaLLik ediyor..

erdibatmaz

gelme artık batuhan. gerek yok. bize BEŞİKTAŞ'lı futbolcular lazım. senin gibi kendini kaybedenler değil.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

sercAn1903

kanı kaynıyor :) genç adam yapar ilerde akıllanır  :D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Catak

bravo batu vallahi tebrikler az kaldı bitircen kendini bir insan bu kadar sorumsuz olamaz yaa neyi amaçlıyo hala çözebilmiş değilim böle giderse oynucagı en iyi takım bank asyada orta sıralarda bi takımda oynar bitir kendini böyle davam et!
ÇATAK

IL Capitano

maalesef iyi futbolcu olmakla ahlakli insan olunmuyor, hersey bir tarafa alkollu arac kullanarak suc isledi, o da bir macta kirmizi kart görmeye benzemez.

anlasilan abi nasihatlariyla olmuyor, profosyonel yardima ihtiyaci var.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

saldır beşiktaş

Haberi Eskişehirspor resmi internet sitesinde yalanladı.

Bazı internet sitelerinde çıkan, "Batuhan Karadeniz, Alkollü araç kullanmaktan kelepçe takılarak hapse atılmıştır" haberleri Trabzonspor maçı öncesi, Kulübümüzü ve Futbolcumuzu rencide eden YALAN bir haberdir. Fazlası ile çarpıtılıp, basına malzeme yapılmıştır. Gereken tüm hukuki prosedür kulübümüz tarafından uygulanacaktır.

Konu hakkında bilgi veren menajerimiz Kerem Atılmaz şunları söyledi:
"Gece geç saatlere kadar tesislerde arkadaşları ile vakit geçiren futbolcumuz Batuhan Karadeniz evine gitmek için yola çıktığında boş bir kavşakta kırmızı ışıkta geçtiğinden ötürü trafik ekiplerince durdurulmuş, ehliyeti ve Kimliği yanında bulunmadığından, kısa bir kimlik kontrolünden sonra evine gitmiştir.
Olay bundan ibaret olup, art niyetli kişiler tarafından basına yansıtılmış ve abartılmıştır."

Kamuoyuna duyurulur.

Hemen öyle cellaenmeye gerek yokmuş  ;)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Ya bu saatten sonra gelme Batuhan istersen kral ol ama gelme bize önce özel hayatı düzgün olucak adamın sonra başarılı olsun sen de o da yok !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Bircan*

olay yalanlanmış ama olsn..
önceki vukuatlar unutulmadı.!
gelme batu.. yönetim bu kadar olaydan sonra batuyu geri alırsa pascal da gelsin o zaman!

saldır beşiktaş

Mantıksızca konuşmayın Batuhan Türkiyenin yetiştirdiği
en iyi forvetlerden biri hava hakimiyeti var tekniği var.
Basının gazına gelip hareket etmeyin.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan