Ana Menü

NBA Final Serisi: Orlando-Lakers

Başlatan CR7, Mayıs 18, 2009, 23:09:35

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 05, 2009, 20:52:57
Hadi be Orlando ol şampiyon
melıs maçı ızleseydın orlandonun hiçbir varlık gosteremedıgını anlardın lakers 4-1 bitirir bu seriyi kobedekı o hırsı gordukce dahada inanıyorum zafere
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Biliyorum maçın tekrarını izledim abi ama bi mucize olur belki
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 06, 2009, 11:33:55
Biliyorum maçın tekrarını izledim abi ama bi mucize olur belki
mucıze dıye bırsey yoktur mucıze bence orlandonun buraya kadar gelmesıdır lebronu durduranlar kobeyı neden duduramadılar camır nelsonlarla olmaz bu iş adam 3,5aydır oynamıyor onu sokuyorsun 12dk oynatıyorsun dıger oyuncularda keza aynı lebrona karsı hayatlarının savunmalarını yaptılar neredeyse ama şimdi yok kobe el ustunden 2oyuncunun yanından baka baka atıyor tık yok bu seri bo sekılde gıder yarın gece 3te yıne ekran basındayız :)

Adriano

Türkiye'nin gururu Hido'nun takımı finallerde yahu boru değil. Ne Lakers'ından bahsediyorsunuz.
Başlarım Kobe'sine de 40 sayısına da.. Kapasitesi Lakers'a göre az da olsa Orlando desteklenmelidir.
Pek haşır neşir değilim NBA ile fakat Orlando ve Hido'nun finallere çıkmasından gurur duyuyorum bir TÜRK olarak.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Bircan*

Alıntı yapılan: Adriano - Haziran 07, 2009, 00:26:57
Türkiye'nin gururu Hido'nun takımı finallerde yahu boru değil. Ne Lakers'ından bahsediyorsunuz.
Başlarım Kobe'sine de 40 sayısına da.. Kapasitesi Lakers'a göre az da olsa Orlando desteklenmelidir.
Pek haşır neşir değilim NBA ile fakat Orlando ve Hido'nun finallere çıkmasından gurur duyuyorum bir TÜRK olarak.
budur ya. harfi harfine katılıyorum abim :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

Alıntı yapılan: Adriano - Haziran 07, 2009, 00:26:57
ne orlandosundan bahsedıyoruz ben onuda cozemedım avrupada onca turk var onlarda kendı takımlarında bıryerlere gelıyor ama onları desteklıyormuyuz bende sevindim bir TÜRK oyuncunun orda olmasından gurur duydum ama takım olarak sevmıyorum orlandoyu o yuzdende lakersı desteklıyorum kaldıkı banane orlandonun orda olmasından baska bi turk oyuncu ş.liginde yada uefada fınal oynasa sırf o var dıye onlarmı destekleyecegim

son soz olarak hodoyu desteklerım ama orlandoyu asla hıdodan bir TÜRK olarak gurur duyarım ama orlandodan neden gurur duyacakmısım bu memo ve utah ıcınde aynıdır

Bircan*

orlandoyla ne derdin var ki abi .s
ya hido başarılı olacaksa orlando da olur zaten..
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

Alıntı yapılan: Bircan* - Haziran 07, 2009, 10:51:34
bircanım orlandoyla bır derdim yok ne olabilirki
soyle dusun ispanyada madrıdı desteklemıyorsun ama atıyorum cok sevdigin bir beşiktaşlı oyuncu madrıdte oynuyor oyuncuyu severek ızlemıssın daha once simdide izler basarılı olmasını ıstersın ama takımın ıstermısın orası ayrı şimdi ben yunanıstanda boboyu takıp edecegim ama oliypyakosu degil boboyu anlatabıldımmı
hıdo basarılı olsun tabıkı ısterım gurur duymasına duyarım ama sonucta hepimizin destekledıgı takımlar var dımı

Adriano

Kardeşim ben Orlando'yu tanımam etmem ilgilenmem zaten.
Sırf Hido'nun mutluluğunu paylaşmak adına sabaha karşı kalkıp heyecanla izliyorum ve kendi çapımda destekliyorum Hido'yu. Takımla işim yok Hido için sırf.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Bircan*

Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 07, 2009, 11:05:09
soyle dusun ispanyada madrıdı desteklemıyorsun ama atıyorum cok sevdigin bir beşiktaşlı oyuncu madrıdte oynuyor oyuncuyu severek ızlemıssın daha once simdide izler basarılı olmasını ıstersın ama takımın ıstermısın orası ayrı şimdi ben yunanıstanda boboyu takıp edecegim ama oliypyakosu degil boboyu anlatabıldımmı
hıdo basarılı olsun tabıkı ısterım gurur duymasına duyarım ama sonucta hepimizin destekledıgı takımlar var dımı
abim demek istediğini anladım ama orlandonun yani beğenmediğin bi hareketi mi olmuş biz de bilelim dedim değilse lakers'ı sallayp orlando'yu desteklemen için bi olumsuzluk yok. ;)

Cem Goren

Alıntı yapılan: Bircan* - Haziran 07, 2009, 11:10:34
Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 07, 2009, 11:05:09
abim demek istediğini anladım ama orlandonun yani beğenmediğin bi hareketi mi olmuş biz de bilelim dedim değilse lakers'ı sallayp orlando'yu desteklemen için bi olumsuzluk yok. ;)
yok canım ne olabılır sadece sevmıyorum orlandoyu nasıl barcalı realı bocalı rıverı sevmıyor bende orlandoyu sevmıyorum ama ezelı rakip old. için degil içimden gelmıyor sevmek
kaldıkı lakers benım yıllardın gece gunduz demeden destekledıgım bır takım sonucta

Bircan*

peki abim öyle olsun ;)
saygı duyarım ne diim.. zaten lakers götürecek işi :)

Cem Goren

Alıntı yapılan: Bircan* - Haziran 07, 2009, 11:13:40
peki abim öyle olsun ;)
saygı duyarım ne diim.. zaten lakers götürecek işi :)
sen saygı duyarsan bende teseekur ederim kardeşim
lakers 4-1 alır en kotu ıht. 4-2 olur

Bircan*

evet 2den fazla maç vermez LaLakers..