Ana Menü

Diego Juventus'ta

Başlatan saldır beşiktaş, Mayıs 09, 2009, 12:34:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego'nun menajerliğini yapan babası Djair da Cunha; başarılı oyuncunun Serie A takımlarından Juventus'la 2009/10 Sezonu için kesin olarak anlaştığını ve transferin Bianconeri tarafından da yakın zamanda resmen duyurulacağını bildirdi.

Serie A takımlarından Juventus transferdeki ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Perşembe akşamı Hamburg deplasmanında 3-2 kazanarak 2009 UEFA Kupası Finali için İstanbul biletini kapan Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego'nun menajerliğini yapan babası Djair da Cunha İtalya'da Corriere dello Sport'a konuştu ve oğlunun Bianconeri'yle 2009/10 Sezonu için kesin olarak anlaştığını dile getirdi.

"Taraflar yüzde 100 anlaşma sağladı, Diego 2009/10 Sezonu'nda Juventus forması giyecek" diyen da Cunha, transferin Bianconeri tarafından da yakın zamanda resmen duyurulacağını bildirdi.

Brezilyalı yıldızın Juventus'la yıllık 3.5 milyon Avro karşılığında 2014'e kadar sözleşme imzalaması bekleniyor...

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Serie A takımlarından Juventus, transfer sezonuna hızlı başladı ve Fabio Cannavaro'dan sonra Werder Bremen'den Diego'yu da renklerine bağladı.

Bundesliga takımlarından Werder Bremen'de forma giyen Brezilyalı Diego'nun, Juventus'a satışından takımının kasasına 25 milyon avro girdi.

Bu sabah sağlık kontrolleri tamamlanan yıldız futbolcunun 5 yıllık kontrata imza attığı ve senelik 4 milyon avro alacağı belirtildi.

25 yaşındaki futbolcunun adı sezon boyunca Juventus ile anılmıştı. Serie A'da son haftalarda uzun süre galibiyet alamayan siyah-beyazlı takım zirve yarışında oldukça geriye düşmüş, Real Madrid'den eski oyuncusu Fabio Cannavaro'yu alarak, transfer döneminin hızlı takımlarından olacağını göstermişti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Bir ara fener'e geliyordu ama neyse

Juventus anlaşılan eski günlerine dönmeye başlıyor
Nedved zaten 36 yaşına gelmişti
bir 10 numara gerekiyordu onu da şimdilik iyi bir tercihte bulunarak aldılar
ama ödedikleri para bence Diego için çok fazla

umarım başarılı olur
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

delgadonun geldigi sene bremene gitmisti
bizim almamizda sözkonusuydu ama 1 milyon euro fazla istedi diye alinmamisti sanirim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Bremen hep yapiyor, iyi futbolcu alip, ucuza alip, pahaliya satiyorlar

helal olsun, anliyorlar futbolcudan..

Satmasalar futbolcularini cok iyi klup olurlar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi