Ana Menü

Kariyerinden Vazgeçiyor

Başlatan ilhan mansız_melis, Nisan 23, 2009, 13:04:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

İspanya 1. Ligi'nde (La Liga) Real Madrid'in Getafe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın 87. dakikasında Getafe kaptanı Javier Casquero'yu ceza sahası içinde düşürdükten sonra tekmeleyerek kırmızı kart gören Real Madrid'in defans oyuncusu Pepe, Marca gazetesine yaptığı açıklamada hayatının en kötü günlerini geçirdiğini belirterek, "Olay anının görüntülerini tekrar izledim ve kendimi tanıyamadım. Bir anlık kontrolümü kaybetmişim ve çıldırmışım. Fakat ben öyle biri değilim. Futbola tekrar dönme arzum yok. Şu an yaşadıklarım benim için en kötü ceza. Tekrar futbola dönme şansım olmadığını görürsem, başka bir şey yapmayı düşünürüm" ifadesini kullandı.

Bu arada İspanya Futbol Federasyonu tarafından 6 maç ceza alması beklenen Pepe'nin, Real Madrid kulübü tarafından da cezalandırılabileceği, hatta sözleşmesinin de feshedilebileceği öğrenildi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

26 yasinda, 20 milyon eurodan asagi transfer olmaz,
nasil kariyerinden vazgecer :) aptal derler
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Pozisyonu gördüm en az 6-7 maç ceza alması gerekir.
Hayvan herif.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 23, 2009, 14:30:19
Pozisyonu gördüm en az 6-7 maç ceza alması gerekir.
Hayvan herif.

bence az bile
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

cok pisman olabilir ama kariyerinden vazgecmez
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Bircan*

Real Madrid-Getafe maçında Casquero'yu tekmelemesi ve Albin'e yumruk atmasından dolayı Portekizli savunma oyuncusu Pepe'ye ağır ceza! İspanya Futbol Federasyonu Rekabet Komitesi, La Liga'nın 32. haftasındaki Real Madrid-Getafe maçında Getafeli Casquero'yu tekmelemesi ve Albin'e yumruk atmasından dolayı Real Madrid'in Portekizli savunma oyuncusu Pepe'ye 10 maç ceza verdi.

Geçen salı günü yapılan maçta penaltıya neden olan faulün ardından yerdeki Casquero'yu kasti olarak tekmeleyen ve tartıştığı Albin'e de yumruk atan Pepe, beklendiği gibi örnek olacak bir ceza aldı.

Portekizli futbolcu, maçtan 1 gün sonra Real Madrid'in antremanına katılmayıp günü evde geçirirken, İspanyol basınına yaptığı açıklamalarda, ''Kariyerimde hiç böyle birşey yaşamadım. Kendimi tanıyamadım. Ben, sert bir futbolcu değilim. Yaptıklarımı görünce futbol oynama isteğim kalmadı'' biçiminde ifadeler kullanmıştı.

Pepe, ilk futbolseverlerden daha sonra da telefonda mesaj yollayarak Casquero ve ailesinden özür dilemişti. İspanyol basınında yer alan haberlerde ise Pepe'nin Real Madridli yöneticilere terapiye gideceğini söylediği ileri sürüldü.

Bu arada Real Madrid Kulübü'nün cezaya hemen itiraz etmesinin beklendiği bildirildi.                                                   
Helal olsun İspanya Federasyonu.. :alkis  Böyle insanlıktan bozma topçu geçinenlere ii olmuş.. Az bile.. Beter ol Pepe..!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

pAscAliAnUmut

Ceza dediğin böyle olacak.. Anlaşılıyor neden İSpanya Liginin bizim ligimizden daha kaliteli olduğu..

Bizm ligimizdede verilsin o cezalar hadi bakalım kalıcak mı o şerften yoksun kişilikler..

Gerektiğinde aynı ceza bizim oyncumuzu bile veirlmeli
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Bircan*

ğs-fenev derbisinde(!) kapalı üst tribün göçecekti nerdeyse,, küfürlerin haddi hesabı yoktu..
sonuc : 1 maç saha kapama, 1 maç seyircisiz oynama..

bu federasyondan ne beklersin !
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

NoPasaran

İyi ceza vermiler..Helal olsun..

Pepe çok pişmanmış ama ...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Vallahi helal olsun ispanya federasyonuna.
Bölünür senin için uykular!