Ana Menü

Batu Affedildi

Başlatan NoPasaran, Nisan 16, 2009, 16:04:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı öncesi kampı terk ederek bara gittiği için süresiz kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz'i affettiklerini açıklayarak, "Ben Batuhan'a, 'sen ya dünyanın en iyi futbolcularından birisi olursun, ya da o gittiğin barda koruma olursun' dedim. Batuhan'da bir değişiklik görmezsem, 3 gün sonra kesinlikle kovarım. En küçük disiplinsizliğini gördüğümüzde tekrar sonsuza kadar gider" dedi.

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Rıza Çalımbay, süresiz kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz'in kendisinden, takım arkadaşlarından ve yönetimden ayrı ayrı özür diliemesinden sonra affedilerek, yeniden kadroya alındığını söyledi. Batuhan'ın yaptığı yanlış davranıştan dolayı 'bin pişman' olduğunu ifade eden Çalımbay, "Kolay affedilecek bir şey değil. Ama kendisi gelip özür diledikten, böyle de olduktan sonra bizim için bir sorun yok. Genç arkadaşımız. 17 yaşında daha bu. Baktığınız zaman o hatayı yapacak insanın ya çocuk, ya da çok kötü bir şekilde kandırılmış olması gerekiyor. Biz bunu Batuhan'ın çocukluğuna veriyoruz. Ben Batuhan'ın kazanılması gerektiğine inanıyorum. İnşallah Batuhan bundan çok büyük bir ders çıkarıp, önce Eskişehirspor'a, sonra da Türk futboluna faydalı olur. Biz de Batuhan'ın iyi niyetine, samimiyetine güvenerek, bütün arkadaşları olarak affediyoruz. Bence, Batuhan açısından o kadar da kötü olmamak gerekiyor. Şurada bizde oynayacağı 5 maç var. Belki en kritik maçımızda çıkacak 10-15 dakika girecek, maçı kazandıracak. Bize göre, burada önemli olan tek düşünce Eskişehirspor'un menfaati, başka bir şey değil. Batuhan'dan yararlanabildiğimiz kadar yararlanacağız. Batuhan, bugünden itibaren bizle antrenmanlara çıkacak. Batuhan'ın bizim takımı yakalaması için çok çalışması gerekiyor. Kendini değiştirmesi gerekiyor. Değiştirdiğini düşünerek kendisini affettik. Yoksa affetmemiz mümkün değildi" diye konuştu.

"Bu olayın üstüne gitmeyip, kapatabilirdik" diyen Çalımbay, "Ama kapanacak bir olay değil. Gerekli cezayı verdik. Oyuncu gelip arkadaşlarından, yönetimden herkesten özür dilediği zaman ve şu anda da bulunduğumuz kritik dönemden dolayı affedebilirsiniz. Batuhan'da bir değişiklik görmezsem, 3 gün sonra kesinlikle kovarım. Hiç düşünmem bile. Ben bunu kendisine açık yüreklilikle söyledim. En küçük şeyinde gönderirim. İsterse 1 saat sonra. Biz Batuhan'ı kadroya alıyoruz. Eğer eski Batuhan devam ederse, anında gönderirim. Batuhan'ın oturması, kalkması, giyimi her şeyi çok iyi olacak diye bakıyoruz. Bunlar mutlaka olduğuna inanıyoruz. Batuhan'ın bu olaydan sonra kendini tekrar iyi bir duruma getirmesi için çok iyi oynaması gerekiyor. Bunun da bizim için bir avantaj olduğunu düşündüğümüz için arkadaşımızı affediyoruz. Bırakın saha dışını, kenar, antrenmanda en küçük disiplinsizliğini gördüğümüzde tekrar sonsuza kadar gider" ifadelerini kullandı.

Ayrıca 150 bin TL para cezası verilen Batuhan'ın gelecek haftaki Beşiktaş maçında sözleşme gereği oynayamayacağını açıklayan Çalımbay, "Ben Batuhan'a, 'sen ya dünyanın en iyi futbolcularından birisi olursun kardeşim, ya da o gittiğin barda koruma olursun' dedim. Gerçekten mükemmel bir oyuncu. Batuhan değişirse ve kendini futbola verirse, tabii ki Eskişehir her zaman kendisine kapısını açar" dedi. Çalımbay, bu hafta deplasmanda Ankaragücü ile yapacakları maçtan puan ve puanlarla ayrılmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

ya süper bi futbolcu yada bar kapicisi olursun sözü cok hosuma gitti
batuhanda artik kendine cekidüzen vermeli,kaybeden kendi olur devam ederse ayni hatalara
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

+18 !

doğru oLan yapıLmış..

ama önemLi oLan bunun bir daha tekrarLanmaması..

[KralKartal]

Batu Kartalin oyuncusu, sen kovsan ne yazar hocam
bu sekilde sen baska futbolcuya konus bakalim, bulmussun  batuhani
konusuyorsun..Yazik yahu, seni Besiktastada gorduk !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Simurg

gerçekten bir yıldız doğacak yada tamamen yok olacak
iyi bir futbolcu olacağına inanıyoruz inş. inançlar boşa çıkmaz

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Affedilmesi iyi olmuş kendisini toparlar umarım.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Eğer bu olay Batuhan'ı gram akıllandırdıysa ben de bişey bilmiyorum.

İyice şımarır başımıza çıkar artık, hayırlı olsun !

Cem Goren

batu artık akıllan be yeter
iyi futbolcu gelecegin yıldızı olabilecek kapasitesi var ama yanlıs seyler yapıyor
inş. duzelir ama ben hiç umutlu degilim
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Hakan Şüküre benzetiyorlardı..

Bu kafayla 10 da 1 i olamaz Hakan'ın..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Bize karşı oynamıyormuş sözleşme gereği.