Ana Menü

Galatasaray-Fenerbahce 12 Nisan Pazar 19:00

Başlatan Cem Goren, Nisan 06, 2009, 16:23:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Gs'nin fikstürü çok kolay ilerde puan kaybı yaşama ihtimalleri düşük, Fb yensin bence.

Cem Goren

evet burak abi haklısın gsnin maçları cok kolay ama parada lazım :(
altın kapılarımız kan oldu tayfun

noumAyberk

Yesinler birbirlerini berabere bitsin.
Eğer illa biri kazanacaksa fener kazansın deplasman takımlarına herzaman sempatim olmuştur.

carsi52

Galatasaray'ın fikstürünü gördükten sonra galatasaray'ın kazanmasını hiç istemiyorum.
Fener kazansın veya berabere bitsin.

Galatasaray'ın 8 maçından 1'i fener ile 1'i beşiktaş ile 1'i sivas ile 4 tanesi ise Ankara takımı ile.
Bölünür senin için uykular!

pAscAliAnUmut

Yesinler birbirlerini xD 

Ama berabere biterse daha iyi olur  :P
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

NoPasaran

Berabere biterse ikisi birden gider :D

ONlar gsm firmaları ile uğraşsınlar

Ne işleri var futbolla :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Bence bu maçı gs alır ama inşallah berabere biter yesinler birbirlerini
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

beraberlik iyi iht. helede puan farkını dahada acmak fırsatı varsa yerin dibine batsın parasıda puluda

Cem Goren

2-0 gs kazanacak bence goller barostan gelecek

aquilas

oh yediler birbirlerini ama bu luganoya hala verilen kart az bile mutlaka en az 3-4 maç ceza almalı ortalığı her maçta olduğu gibi bu maçtada karıştırdı

erdibatmaz

sabri, lugano, emre belözoğlu, lincoln, arda
ya bunlar ne kadar dangalak adamlar ya. ortalığı gerip milletin gaza gelmesine neden oluyorlar. o sahaya giren taraftardan sonra cinconlar sahaya girseydi o fenerlilerin leşleri çıkardı ordan heralde.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

lincoln naptı ya :D

Maç kötüydü sadece heryecan vardı..

Bu lig burada biter ikisi içinde..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

arda kendini bisey sanmaya baslamıs ntvspordaki acıklamasında biz cekinmeyiz falan diyor uyuz oldum.Kabadayı tarzında laflar falan ama bi yandan da ağlıcak gibi sesi çıkıyor.Adnan polatla takıla takıla böyle oldu

saldır beşiktaş

Bırakın yesinler birbirlerini itler siz keyfinize bakın ne dert ediyosunuzki  :) 
Benim tek korkum var bu ş... itlerin bizim şampiyonluğumuzun önüne geçecek olması...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

Futbol dışında herşey vardı bugün maçta şimdi şampiyon olmayalım diye bizim maçlardada olay çıkarırlar...
Since 1903