Ana Menü

Lincoln Kaçtı (:

Başlatan carsi52, Mart 23, 2009, 15:52:11

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Lincoln Ülkesine Kaçtı!

İstanbul-

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, izinsiz olarak ülkesine giderek sarı-kırmızılı kulüpte yeni bir krize neden oldu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan dolayı Galatasaray'da futbolculara 2 günlük izin verilirken, Cassio Lincoln ise bugün izinsiz olarak İstanbul'dan ayrıldı.

Son dönemde teknik direktör Bülent Korkmaz'la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve dünkü Eskişehirspor maçında yedek oturtulan Lincoln'ün, izin talebi reddedilmesine karşın ülkesine gittiği öğrenildi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, AA muhabirine konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Lincoln bizden izin istedi ama biz bu izni kendisine vermedik. Geri döndüğünde cezası neyse alacak'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Bu sefer geri gelmicek herhalde ;D
Bölünür senin için uykular!

+18 !

BJK_Kübra

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

keskinli

batan gemiyi terk ediyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Guti ORÇ.

geri gelirse ceza verirsiniz.

NoPasaran

Rezalaetin son perdesi..

Bu oyuncuya cezası Gs taraftarı vermeli başkası değil..

Ulan sen kimsinde izinsiz gidiyorsun. Ne zannediyorsun kendini. Kaç tane uluslar arası başarın var, kaç kez milli oldun yada dünya futbolundaki yerin ne..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BJK_Kübra

Lincoln gitti dönmeyebilir

Yönetimden 6 günlüğüne izin isteyen Lincoln, olumsuz cevap almasına karşın, yanına kız arkadaşını ve özel fizyoterapistini de alarak Brezilya'ya uçtu.
G.SARAY'daki Lincoln krizi dün yeni bir boyut kazandı. Brezilyalı, yönetimden izinsiz olarak ülkesine gitti. 
Milli maçlar nedeniyle lige ara verilmesi üzerine sarı kırmızılı yönetim, tüm futbolculara 2 gün izin verdi. Ancak, Lincoln yönetimden pazartesi gününe kadar izin talep etti. Yönetim olumsuz yanıt vermesine karşın Brezilyalı, dün kız arkadaşı ile fizyoterapisti Elliot Alves'i yanına alarak Brezilya'ya gitti. Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere pazartesi döneceğini söyleyen Lincoln'ün yanına 10 tane büyük boy bavul alması, "Acaba dönmeyecek mi?" sorularına yol açtı.
Rio De Janerio'ya uçan Lincoln, hareketinden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın aldığı her başarısız sonucun faturasının kendisine kesilmesine anlam veremediğini söyledi.
Brezilyalı yıldız, "Bülent Korkmaz'la ya da kulübümle herhangi bir sorunum yok. Ancak, gerçek duygularımı söylersem; evet, bazı zamanlar hak etmediğim olaylar yaşadım. Galiba kendimi tam ifade edemiyorum. Nedense her başarısız sonucun ardından hep ben suçlu oluyorum" diye konuştu.
Lincoln Hamburg maçlarında oyundan alındıktan sonra Bülent Korkmaz'a tepki göstermesi konusunda da, "O maçlarda elimden geleni yaptım. Fakat takımın bana en çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm anlarda oyundan çıkarılmak beni üzdü" dedi.
Bu arada Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Lincoln bizden izin istedi ama biz bu izni kendisine vermedik. Geri döndüğünde cezası neyse alacak" açıklamasını yaptı. Gelen bilgiler ise Brezilyalı oyuncunun sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılacağı ve lig bitince de gönderileceği yönünde.

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

carlito1903

Bu tip istediği zaman oynayan istemediği zaman oynamayan ama takımlarından en çok parayı kazanan 'artist' topçuları her maç iyi oynasın oynamasın 'I love you' tezahüratları ile şımartan taraftarlarda suç bana göre. Böyle adamların yerine savaşçı adamların olacak her şartta takıma herşeyini veren oyuncuların olacak.

[KralKartal]

Zaten kafasi boyle oldugu icin, basarisiz oldu ya,
aklini kullansa iyi topcu..

nedense bu tip futbolcular, birde brezilyali olunca
artist oluyor...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

İşte Cassio Lincoln'ün ses getirecek sözleri: "O, (Bülent Korkmaz) bu takımın başından gitmeden benim İstanbul'a dönüşüm çok zor olur. Böylesine kaprisli bir teknik adam görmedim. Galatasaray forması giydiği için her düşündüğünü yapma hakkı yoktur. Böyle teknik adamlar etrafımızda çok var.
Bu yaptığı hareketler ona göre normal olabilir. Çünkü bu tip teknik adamlar, takım içindeki isimli futbolculara karşı bir antipati taşırlar. Bu da bir kıskançlık duygusunun perçinlenmesidir.

YILDIZIMIZ BARIŞMADI

Her eski futbolcu teknik direktör olacak diye kural yok. Ben kendisi hakkında bazı bilgiler aldım. Futbolculuğu neymiş ki teknik adamlığı ne olsun. Yalnız geldiği günden bu yana bana devamlı kapris yapıp durdu. Kendisi daha yolun başında olduğunu bilmeli. Büyük teknik adam olmak çok zor, zaman ister. Önce dünya futbolu nereye gidiyor buna bir bakmalı ve öğrenmeli. Sonra da bir teknik adam olarak futbolcu ilişkilerini gözlemlemesi gerekir. Kendisiyle hiçbir zaman yıldızımız barışmadı. Benim burda kendisiyle birlikte olmam bir hayli zor."

GÜNLÜK 15 BİN EURO CEZA

Futbol şube üyesi Haldun Üstünel ise takımdaki bütün futbolculara yarına (bugün) kadar izin verildiğini hatırlatarak, "Lincoln de diğer oyuncularımızla aynı durumda. Biz antrenman saatini bekleyeceğiz, eğer gelmezse kendisine prosedürleri uygulayacağız" dedi. Üstünel, yönetimin Lincoln'e bugünden itibaren gelmediği gün başına 15 bin Euro para cezası keseceğini de açıkladı. BaşkanAdnan Polat da Lincoln'e ceza verileceğini belirtti.

Kaynak: Hürriyet

Aslina bakarsak, B.Korkmaz zaten ne oldugu belirsiz, Terimi ornek aliyor,
zaten yaninda yetisti, Terim Felipe kosmuyor diye Felipeyi harcadi..
Bulentte bu adamdan yapmayacagi seyleri bekliyor, Lincolnun ne yapacagi
belli ne yapmayacagida belli, alirken iyide, simdi mi kotu..
Bana gore Lincoln en dogrusunu yapmis, anca LUCE gibi biri lincolnu"
oynatir, ve sadece lincolnoynatsa sampiyon olurlar..
GS agir yara aldi..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Guti ORÇ.

b.korkmaz iyi biri olabilir ama iyi teknik direktör değildir.Lincolnun doğru konuştuğu yerler var fakat gidip gelmemesi yanlış

Cem Goren

gitti bir dahada donmez onun için istanbul  bitmiştir :)
suc taraftarda o kadar olaydan sonra es-es maçında tum stad lincoln lincolnn diye ısınırken triübünlere cagırdı oda kendini takımın vazgecilmezi konumuna getirenlere karsı boyle yapıyor
beter olun
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

artiste bak bi halt sanıyor herhalde kendisini neyse gs inşallah daha da beter olur
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

adnan polat basın toplantısı yapacaktı acaba neler soyledi
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

salak salak konuştu abi Lincoln'e 159.000 euro mu ceza vermişler
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.