Ana Menü

Morinho 2010 a kadar Chelsea'de

Başlatan 2 dia 2 muerto, Ocak 29, 2007, 17:03:42

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

İngiltere Premier Ligi'nde son iki sezondur şampiyonluk kazanan ancak bu yıl son zamanlarda kaybettiği puanlarla gündeme gelen FC Chelsea'de menajer Jose Mourinho, 2010 yılına kadar takımın başında kalmak istediğini söyledi.

BBC televizyonuna demeç veren Mourinho, sezon sonunda hala görevinin başında olup olmayacağıyla ilgili bir soruya, ''Bu takımla 2010 yılına kadar sözleşmem var ve bu çok önemli. Şu anda takımın menajeri benim, sezon sonunda da ben olacağım ve inanıyorum ki 2010 yılına kadar da bu takımın başında kalacağım'' dedi.

Abramoviç ile arasında sorun olup olmadığıyla ilgili bir soruya ise Mourinho, ''Takımdaki herkesin tek amacı var, o da kazanmak. Başkan ve benim anlaşamadığımız konusunda yazılar çıkıyor. Bu tamamen yanlış. Biz konuşuyoruz. Uzun zamandır kendisi Londra'da değil. Bu onun kişisel hayatı. Londra'ya gelince bizim yerimiz, soyunma odamız kendisine açıktır'' diye cevap verdi.

@LAYINA GİDER

Timurlenk

chelsea'yı hiç sevmezdim şimdi kanım acayip ısındı.mourinho süper bir antrenör bencede kalması en doğrusuydu

carsi52

kaldıysa chelsea için müthiş oldu ama bu aralar düşüşte ya chelsea toparlanması lazım.
Bölünür senin için uykular!

küçük kartal

chelsea düsüste doru ama belki mourinho kurtara bilir