Ana Menü

Galatasaray 2-3 Hamburg (Galatasaray evinde vurgun yedi)

Başlatan carsi52, Mart 09, 2009, 19:46:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

metrobüs'ün tekeri patladı :D

artisler siz bu kötü hamburg'u eleyemiyorsanız yuh artık

bu bülent korkmaz'da da iş yok adam alsa mehmet güven'i oyuna serkan'ın yerine
kewell'ı sağ açığa m.güven'i de stoper'e koysaydı hasan şaş'ı alacağına eminim daha çok iş yaparlardı
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

aquilas

ne olursa olsun ben üzüldüm hemde çok nedeni ise bu kadar eksik kısıtlı sakat oyuncuları olmalarına rağmen inanmaları vazgeçmemeleri buraya kadar getirdi onları bizim yıllardır en iyi kadrolarımız dahi dediğimiz zamanlarda bile yapamadıklarımızı yaptılar.  Başka bi zaman olsa bende istemezdim fakat bu seferki olay inanan insanın neler yaptığını görmelerini istedim diğer takımın oyuncularının gayse düşmanımızdır şikecilerin kralıdır o apayrı bi durum ama benim asıl değinmek istediğim gayse yada başka biri ben beşiktaşımıza çok kızıyorum eğer metalisti eleseydi şuanda önü çok ama çok açıktı ukraynada bizde eksik olan şey ruhtu

KeePSaKe

Valla ben beklemiyordum son 30 dk da verdiler maçı...
Since 1903

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

ilhan mansız_melis

Hamburg cimbomu ham yaptı :D 2-0 öne geçti ezikler sonra 3 gol birden :D Hamburg'un ilk golü süperdi ya :D bi de 2000 ruhu dönmüş :D oh oh oh çok sevindim bütün eziklerle de dalgamı geçtim Helal olsun Hamburg...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray-Hamburg karşılaşmasını
TBMM Başkanı Köksal Toptan, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile birlikte protokol tribününde seyretti.
ERDOĞAN ISLIKLANDI
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Erdoğan karşılaşmanın 10. dakikası oynanırken stada gelerek protokol tribünündeki yerine oturdu. Bu sırada stad hoparlöründen "Başbakanımız Sayın Erdoğan, Ali Sami Yen'de" anonsu yapıldı. Anonsun ardından sarı-kırmızılı taraftarların büyük bölümü Erdoğan'ı ıslıkladı. Stadı dolduran taraftarların, Erdoğan stada geldikten sonra toplu halde, Gençlik Marşı'nı söylemeye başlamaları dikkat çekti.

aferin taraftara 40 yılda bi kez düzgün bişey yapmışlar
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

3 dakikada verdiler maci , 2 gol yediler...

Defansi cok kotu GSnin..Futbolcular hirsli ama,
bir iki futbolcunun yoklugunu hissettiler...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Kendi sahanda 2-0'dan maçı veriyorsan yuhh sana..
Şımarmışlardı iyice.
Kapak oldu bunlara.
Bölünür senin için uykular!

Alp Erdem

Cem Goren

kadıkoy kadıkoy kalkıyor kalmasın kadıkoy ayıp ulan ayıp defansta degil kewel nonda bile oynasa 2-0dan maç verilmez
lincoln hala o takımda kalabiliyorsa ayıp baska birşey değil baros ve arda kendini parcaladı lincolnun adı duyulmadı
beter olsunlar okulda makaranın tavan yaptıgı bir gunle haftanın bitmesi gercekten guzeldi :sigara
tum gsliler o cocuksu lafları ediyor;sen nasıl turksun nasıl sevinirsin
altın kapılarımız kan oldu tayfun