Ana Menü

Metalist Kharkiv...

Başlatan saldır beşiktaş, Şubat 19, 2009, 18:50:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

1.Turda eşleşdiğimiz zaman kolay lokma bu turu geçip gruplara kalırız diye bir kanı oluşmuştı herkeste ama hiç beklediğimiz gibi olmadı ilk maçta ölüp ölüp dirilip ofsayt'tan gol atıp 1-0 kazanıyorduk . 2.ci maçı hepiniz biliyorsunuz hatırlamaya bile gerek yok...
Gruplarda ise Galatsarayı samiyende 1-0 souçla bozguna uğrattılar ve grubu lider bitirdiler.. Samdoria son kurbanları oldu 3 . tur ilk maçında deplasmanda samdoria'yıyı 1-0 yenip bir sonraki tur için büyük avantaj yakaladılar. Futbolu oynaması gerektiği gibi oynayan bu takım adından daha çok söz ettirecek gibi...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

kartalpenchesi

kupayı alırlarsa hiç şaşırmam

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

eRe

tek golu bızım attıgımızı dusunursek ne kadar sansız bır kurayla elendıgımız ortaya cıkar
gecen sezon 5.torbadan tothennam ı cekebılen
bu sene sonunda ıyı kura cektık dıyıp metalıst le oynayan bız
sansı ne zaman yakalıcaz merak eder oldum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Guti ORÇ.

vay be kupayı alırlarsa bende şaşırmam çok iyi oynuyorlar.

CR7

adamlara 2 gol attık :D

başka gol yemediler
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

İlk başta bana Metalist'e elenicez deseler gülerdim ama adamlar süper çıktılar inşallah Milan'la final oynarlar
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

eyup1903

final oynarlarsa kimse şaşırmasın

+18 !

gerçekten çok sağLam bir takım..

umarım finaL oynarLar..

CR7

2-0 kazandılar ve hala gol yemediler
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

levent1903

bugün yine evinde Sampdoria ya 2 gol attilar ve uefa da turu atladilar....  bu senenin süpriz ekibi bence.
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

keskinli

kupayi alsalard[kufur otomatik degistirilmistir]upayi alan takima elendik desek bari
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

adamlar gercekten bos değillermiş gs ile eslesirlerse gsnin bence hic sansı yok
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Guti ORÇ.

yeni Zenit mi acaba metalist :)

KeePSaKe

Metalist bugün Kiev i 3-2 yendi.İlk maçı Kiev de 1-0 kaybetmişti ve bugünde Dinamo kiev yenildiği halde deplasmanda attığı 2 gol avantajıyla tur atladı.

Tebrik ediyorum Metalisti buraya kadar geldiler çeyrek finalin kapısından döndüler eğer takım bozulmazsa ileride daha iyi işler başarabilirler.

:alkis 

Since 1903