Ana Menü

Antu.com alay etti!

Başlatan [KralKartal], Şubat 09, 2009, 18:00:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Alıntı yapılan: Buz - Şubat 09, 2009, 19:59:17
Arkadaşım yukardaki yazıyı zahmet edip okusan hakeme yükLenmedikLerini, aksine teknik direktörün suçLu oLduğunu savundukLarını göreceksin zaten ;)

Okudum zaten..

Ben Kaan abinin dediklerine cevaben dedim..

Neyse :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

eRe

gokhan emın ol hakeme bızde cok yuklenmezdık
bızde de aynıları denır
mustafa denızlı beledıye 10 kısı gerekırse 3 golude ofsayt olsun sen bır gol bıle atamıyomusun derdık
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Delirdik

Gerçi 'biz' derken o kadar çeşit insan içine giriyor ki bu bizin.. ortak birşey söyLemekte pek doğru değiL gibi
kimi der kimi demez işte

neyse

Fenerinde hakem hataLarıyLa yeniLdiğini görmek güzeL oLuyor. Çok nadir rastLıyoruz
Tadını çıkaraLım (:
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Guti ORÇ.

Herkes dedeyi suçluyor.Scolaride kovuldu.Türk medyasına müthiş malzeme ;D

delgado1008

dün cüneyt efendiyi maçta görünce sinirlerim bozuldu samiyende delgadoya efelik yapıp oyundan atan beyimiz alex yan hakeme söylemediğini bırakmadı adam sarı kart vermek bir yana  onu sakinleştirmeye çalışıyor bu kadar acizlik olurmu  Bu ligin en tehlikeli hakemi cüneyt çakır denen oğlandır eğer bu adam bizim içerdeki derbilere verirse kıyıma uğrarız
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

Cem Goren

2 golde 30küsür cm ofsayt verilmeyen penaltısıda var fbnin ama bunlara sıgınırken once kendinin ne yaptıgını sorgulaman gerekir eger forvetin 1 metreden topu direge vuruyor ve baska hiç pozisyona girmiyorsa kimseden once bi kendini sorgulamalısın
alexin çıkması tamamen aragonesin kendi intiharı ve fantezisinden baska birşey değil
altın kapılarımız kan oldu tayfun