Ana Menü

Barcelona, Ribery ve Lahm ile temasta

Başlatan CR7, Ocak 29, 2009, 19:32:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Barcelona, Ribery ve Lahm ile temasta
Almanya'da çıkan haberlere göre, Katalan kulübünün genel sekreteri Txiki Begiristain, ay içersinde Münih'e bir ziyarette bulundu.Sport Bild'in haberine göre Begiristain'in ziyaretinden sonra, Barcelona, yazın Ribery ve Lahm için girişimlerde bulunacak. Habere göre genel sekreter bu ay başında Münih'e giderek oyuncuların transferi konusunda bilgi aldı.
Dergi, Lahm için 25 milyon avro, Ribery için ise 35 milyon avro değer biçildiğini yazdı. Buna karşılık Bayern, dergiye, Barcelona'nın doğrudan temasa geçmediğini ve resmi bir teklifin olmadığını belirtti.
Bu haberi sayfalarına taşıyan El Mundo Deportivo da Lahm ve Ribery'nin takımın sol kanadını güçlendirmek için iyi birer alternatif olduklarının altını çizdi. Buna karşılık geçtiğimiz sezon Lahm'ın sözleşmesi biterken, iki tarafın anlaşma sağlayamadıklarının da altı çizildi.
Her ne kadar Alman sol bek, Barcelona'da oynamanın bir rüya olacağını söylese de, Bayern ile sözleşme yenilemişti. Takıma yazın önemli bir yeni yüz kazandırıp takımı yenilemek ve seyirciyi mutlu etmek isteyen Barcelona için Ribery de oldukça gerçekçi bir hedef gibi duruyor. 
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Ribery'nin hayalinde ki takım Madrid :D
Gitmez herhalde..
Bölünür senin için uykular!

Guti ORÇ.

ben realin transfer komitesi başına zidane ın geçip ribery ve nasriyi alacak diye duymuştum ama barçamı alacak acaba?