Ana Menü

Ali Tandoğan resmen Bursa'da

Başlatan Alp Erdem, Ocak 16, 2009, 21:29:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alp Erdem

Ali Tandoğan resmen Bursa'da
Beşiktaş ile ara transfer döneminde yolları ayıran Ali Tandoğan Bursaspor'la 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı...  Bursaspor, Beşiktaşlı futbolcu Ali Tandoğan ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursaspor İkinci Baş‏kanı Osman Çelik, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, ara transfer döneminin 10 gün önce başladığını anımsatarak, bu yöndeki çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Antalya kampının bittiğini belirten Çelik, ''Ali kardeşimizle bugün sözleşme imzalıyoruz. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Başkanımızın da dediği gibi transferler hiçbir zaman bitmez'' dedi.

Ali Tandoğan da kendisini Bursaspor'a kazandıran herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Bu takımda olmak onur ve gurur verici bir olay. Her şeyimizi sahaya döküp en iyi şekilde Bursaspor'u temsil edeceğiz. Eşim ve ben Bursa'ya kitlenmiştik. Biliyorduk ki burada çok yoğun bir taraftar kitlesi var. Bizim için öncelik bu oldu. Başkanımızın da desteğiyle buraya geldik. Çok mutluyum.''  changeTarget(document.getElementById("news_content"))

ilhan mansız_melis

Bursa forması hakikaten yakışmış ya yolu açık olsun
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Hayırlısı olsun ali tandoğan için.
Bana göre anadolu takımı topçusu.
Bölünür senin için uykular!

Guti ORÇ.

Ali kalitesinde bir futbolcu için yerinde bir takım olmuş.

[KralKartal]

BEsiktasa iyi kotu emek vermis,
basarilar, umarim mutlu olur..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

hayırlı olsun
yaptıkların için teşekkürler
altın kapılarımız kan oldu tayfun

gürol

biz fenerin artıklarını topluyoruz bursada bizim artıklarımızı topluyor.
yakındır bursalılar da isyan ederler bizim gibi.
bursa oldu küçük beşiktaş..
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

[KralKartal]

Artik demek biraz rendice edici degil mi, hele ki Saglam'da ordaysa, onuda kapsamis oluyor bu dediklerin?
Pancu'da mi artikti? Pancuyu kim sevmez begenmez istemezdi ama olmadi gitti..

Bir Nobre Artikmidir? Degil, anlasmadi, Besiktasla anlasti, rakip takimin futbolcusunu almak
YENI birsey degil, orda oynadi burda oynadi diye alinmazsa futbolcular,
takimlar futbolcusuz kalir, kimse kimseyi alamaz...

Guti ORÇ.

acıkcası artık lafını bende pek sevmiyorum böyle düşünürsek eto da mı artık zamaında real de oynadığını biliyoruz.

yanlış anlaşılmasın lafım gürol abiye değildir

kartalpenchesi

büyük takım topçusu değilsin ali

anca bursa gibi takımlarda oynarsın

yolun açık olsun !
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

CR7

ayrıca figo da bir zamanlar barcelonada ronaldo da bir zamanlar barcelonada oynamıştı
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

gürol

ertuğrul sağlam konusu bambaşka bi konu bence ertuğrul lafını yemiştir.türkiyeden hiçbir klübü çalıştırmayacam demesinin ardına bursaya imza attı ben olsam bursaya imza atmazdım.ertuğrulu alacak onca klüp varken seçimim bursa asla olmazdı.ama işte demirörenin yanında kala kala lafını yemeyi öğrenmiş adam gibi adam ertuğrul sağlam

bir takımda oynamıyorsa o futbolcu artıktır bence.
mustafa doğan,nobre,pancu,ali güneş,okan buruk,batuhan,ali tandoğan,emre bolezoğlu vb. futbolcuların hepsi takımlarında oynamayan futbolculardı.

bakınız bir tümer artık değildir figo değildir eto'o değildir
bunlar çok para verilip alınan ve alındığı takımlarda süperstar olan futbolcular.

ali tandoğan bursada bile super star olamayacak beşiktaşta ne işi var aynı ali güneşin beşiktaşta bile super star olamayacak fenerde ne işi var mantığıyla satılmasına izin vermek gibi bişey.

ama tabi ben artık olarak düşünürüm bir başkası düşünmez o ayrı bi mesele.

ihsan genelde aynı şeyleri düşünüyoruz ama bunda ben farklı düşünüyorum
sen beşiktaşlılık duruşuyla bağıntılı beşiktaşın eski topçusu hakkında böyle düşnmeyelim diyorsun bense beşiktaşlı futbolcu dediğin beşiktaşa yakışır kalitede ve düşüncede olmalı başka alternatif yokmuş gibi bursaya gitmemeli ve başka takım yokmuş gibi fenerden futbolcu almamalıyız mantığıyla yaklaşıyorum.taş yerinde ağırdır

[KralKartal]

başka alternatif yokmuş gibi bursaya gitmemeli .....

demissin... Besiktasin futbolcusu olmaktan cikiyorsa istedigi takima gidebilir,
artik Besiktasli degildir o, cunki o formayi giymiyor..

Fenerden Gs'den futbolcu almaya bende onceleri cok karsiydim fakat,
futbolda bunlar olacak, varda, o durus, o kalite, bunlar yok artik
Besiktas ilkeleride yok artik...
Futbolcu almakla durus nasil bozulur? Gelip Rustuyu alip, Fenerin kaptanligini yapmis birine
birde kaptanlik teklifi yaparsan...
Besiktas Kaptani Tumeri Fenerin almasida o sekilde...

Unuttugun bir sey var, Besiktas Edirne sinirlarini gecemiyor maalesef, futbolcu arama
tarama ekibi, dönüp dolasip nedense Fenere kanca atiyor...

60 ulkede futbolcu izleyen transfer komitesi, Riza zamaninda, aldigi futbolcu
evet hicte uzakta degil, yakinimizda Ankarada oynayan YOULAYDI mesela..
Yani nedense, yurt disinda lobimiz yok sanirsam, transfer yapamiyoruz,
yaptirtmiyorlar herhalde, transferin sonuna dogru anca yapabiliyoruz,
geriye kalan ARTIK futbolculari ucuza nasil aliriz diye 10 takla atiyoruz...

Alamayincada, yine gec kalinca, donuyoruz Turkiyeye, Fenere bakiyoruz,
Genclere bakiyoruz, Antepe, Ankaraya bakiyoruz, aliyoruz bir iki futbolcu,
maksat transfer yapilsin

gürol

ikimizin de hedefi demirören ama cümleler farklı

yazdıkalrının bazıları hakkındaki görüşlerim
başka takım yokmuş gibi bursaya gidecek adamlar alıyoruz adamı alırken öncelikle adamlığına bakmamız lazım.bursaya gitmeyecek adamı önceden anlamamız gerek gittikten sonra iş işten geçiyor.

beşiktaş edirneden dışarı çıkamıyor çünkü beşiktaş pahalı ve iyi transfer yapmayı bilmiyor şimdiye kadar aldığımız trışkadan (godon,seric,cisse ve niceleri) futbolcu alacağımıza 44 futbolcu alacağımıza 10 tane sağlam transfer yapsaydık çok daha iyi olurdu.bide bu alınan tırışkadan adamlara değerinin 2-3 katını veriyoruz da alıyoruz neden? o tırışkalardan daha önce aldığımız tırışkalar hep elimizde patladı ya parasını ödemeden kovduk ya gitmek istemediği takıma sattık felan derkeen bu tırışkalar beşiktaşın saygınlığını bitirdi.ve paralarını da.
o yüzden dış piyasada beşiktaş yani hakkı babaların sebaların beşiktaşı güvenilmez bir takım haline geldi.

önceden beşiktaş altyapısına verdiği önemle anılırdı ve genç yetenekler yetenek övütme makinası olan fenere değil beşiktaşa gelirdi şimdi etenek övütme makinası beşiktaş haline geldi bu yuzden de genç yetenekler gelmiyor beşiktaşa.

transferin son döneminde transfer yapmamızın da sebebi aynen şu;
bu bizim beceriksiz acemi ve utanmaz başkanımız senelerdir beşiktaşı erite erite saygınlığını bitire bitire benim bu söylediğim beşiktaşa değerinin 2-3 katına futbolcu sattıklarını en sonunda anladı ve zaten bu prestijsizliğin ve parasızlığın içinde akılsız başın cezasını zavallı ayaklar yani zavallı erdoğan demirörenin kasasının çekmesine son vermek için bekliyor alan alsın satan satsın kalanlar da bizimdir saldırın mantığı...