Ana Menü

Şok! Real Madrid'in başkanı Calderon istifa etti

Başlatan NoPasaran, Ocak 16, 2009, 16:40:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Şok! Şok! Şok! Real Madrid kulübü başkanı Ramon Calderon istifa etti! Bugün olağanüstü olarak toplanan yönetim kurulu toplantısında durum değerlendirmesi yapan Ramon Calderon önceki gün Marca gazetesinin haberiyle başlayan "Sahte üyeler Madrid için oy kullanıyor" baskılarına dayanamadı ve kulüp bu konu ile ilgili soruşturma açmasına rağmen görevinden istifa etti.

Şu an kulüpte 2.başkanlık yapan Vicente Boluda'nın ise geçici bir süre kulübe hükmetmesi bekleniyor. İspanya'da futbol kamooyu Real Madrid'de yaşanan gelişmelere kilitlenmiş durumda. Bu gelişmenin olabileceği konusunda Marca ve AS gazeteleri ise sabah saatlerinden itibaren flaş puntolarıyla haberler yayınlıyordu.

Sporx'ten bir not: 7 Aralık'ta yapılan Genel Kurul toplantısında olanlar olmuştu. Real Madrid cephesinde oy kullanmaya hakkı olmayan kişilerin Calderon lehine oy kullanması her şeyi tetiklemişti. Bu konuda ilk kurşunu ise Marca gazetesi önceki gün sıktı. Gazete Real Madrid başkanına belki de tarihte bir daha görülmeyecek büyük bir bir şekilde yüklenerek, hesap sordu. Madrid kulübüne yakınlığı ile bilinen İspanya'nın en büyük spor gazetesinin bu çıkışı ülkedeki futbol gündemini büyük bir ateşe sürükledi. Calderon bu gelişmelerden sonra oy kullanan kişileri tanımadığı konusunda yemin etti ama bu da çare değildi çünkü Marca gazetesine İspanya'nın önemli gazeteleri AS, El Mundo da tam destek verdi.

Madrid cephesinde bu sefer 'soruşturma açılacak' kozu kullanıldı ama buna da inanılmadı. Marca gazetesi sahte üyeleri Real Madrid başkanının tanıdığı konusunda yayınlarını sürdürdü, Real Madrid yönetim kurulu ayaklandı ve sonunda istifa geldi. 2006 yılından bu yana Real Madrid'in kulüp başkanı olan Calderon en büyük krizlerinden birinde sağlam çıkmayı başaramadı.

Türkiye versiyonu olarak yorumlamak gerekirse bir gazete, bir özel haberiyle dünyanın en büyük kulübü sayılan Real Madrid'in koltuğundaki ismin kellesini aldı. Bu öyle bir kelle almaktı ki sabah saatlerinden itibaren iki büyük gazete AS ve MARCA'nın manşetleri 'Calderon'un vedası az sonra' spotlarıyla süslüydü. Türk medyasında yapılan eleştiriler, sorulan hesaplar ve devamında yönetici davranışları hakkında yorumu ise sizlere bırakıyoruz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Alp Erdem

bizim başkan bu takıma başkanlık yapsın bu sene küme düşürtür

Guti ORÇ.

calderonu örnek al demirören :)

şaka bir yana sevindim bu adamı realin başında görmek istemiyordum iyi oldu.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

en iyisi buydu reaL için..

darısı başımıza..

carlito1903

Avrupa'da suçsuz bile olsa ismi biraz yıpranan adam oturamıyor artık koltuğunda...

Bu örneklerin ülkemizde de çoğalması en büyük arzumuz, tabi ilk olarak hangi isim olmalı bunu belirtmeye gerek yok sanırım :)

carsi52

Hemen cevaplıyorum gülüm..

YILDIRIM DEMİRÖREN !
Bölünür senin için uykular!