Ana Menü

Nihat Kahveci'den kötü haber

Başlatan eRe, Ocak 15, 2009, 14:20:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Villarreal'de top koşturan milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin düzelen sakatlığının tekrar nüksettiği açıklandı...  İspanya'nın başarılı ekiplerinden Villarreal'de top koşturan milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin tekrar sakatlandığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün çekilen MR'ından sonra yapılan analizlere göre Nihat'ın sakatlığının ciddi olduğu ve sol dizindeki sakatlığının tekrarlandığı açıklandı.

Ligde geçtiğimiz hafta oynanan Valencia karşılaşması öncesi son antrenmanda sakatlanan ve antrenmanı yarıda kesmek zorunda kalan ve Valencia karşısında da takımdaki yerini alamayan Nihat'ın bu hafta da Mallorca önünde oynamayacağı kulüpten alınan bilgilerle kesinleşti.

Bunun yanı sıra, İspanya'ya geldiği 2002-03 sezonundan beri sürekli olarak aynı sakatlığı yaşayan ve sol dizindeki problemin sık sık nüksetmesi aslında Nihat'ın geçmiş döneme ait bu süre gelen sakatlığının henüz tam anlamıyla tedavi edilemediğini ortaya çıkardı. Özellikle geçtiğimiz sezonlarda kimi zaman 6 aya varan sakatlık sürecinin, tedavi dönemlerinde gerekli tedbirlerin alınmamış olabileceği sorularını akıllara getiriyor.

Şimdilik Villarreal'den gelen açıklamalara göre Nihat'ın Mallorca önünde oynamayacağı kesinlik kazanırken, bunun ne kadar bir süre daha devam ediceği ise belirsizliğini koruyor.  changeTarget(document.getElementById("news_content"))
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

+18 !

çok üzüLdüm ya özLemiştik nihatı izLemeyi..

BJK_Kübra

Bende üzüldüm gerçekten.. Seviyorum Nihat'ı..Geçmiş olsun..İnşallah geçer sakatlığı biran önce
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

Catak

adam bi kurtulamadı sakatlıktan yaa
ÇATAK

carsi52

Şu sakatlıklar bi bıraksa yakasını..
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Since 1903

ilhan mansız_melis

Çok üzüldüm ya Nihat'ın şansızlığı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

bu adam müzmin sakat oldu
artık kronikleşti sakatlığı
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

Bu kadar sakatlığa rağmen son 7 yılda 80 gol attı La Liga'da, bi de sakatlanmasa 100'ü çok rahat devirmişti şimdiye...