Ana Menü

Transferde Öne Çıkan İsimler

Başlatan eRe, Ocak 15, 2009, 13:54:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Fotmomaç'a Çok kaliteli bir 10 numara arayan Trabzonspor, Stuttgart'ta oynayan Yıldıray Baştürk'ün peşine düştü. Bordo-mavililerin, yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralama konusunda Alman kulübü ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Fotomaç Gazetesigöre Hamit Altıntop Galatasaray, Yıldıray Baştürk ise Trabzonspor yolunda. Peki diğer takımlarda durum ne? Gazetelerdoen günün önümli transfer haberleri..

Haldun Üstünel, "Onun için 'Türkiye'ye gelmez' diyorlar. Biz 'gelmez' denilen birçok futbolcuyu getirdik. Yaz aylarını bekleyin, Hamit'i görürsünüz" diye konuştu.
Fotomaç Gazetesi

Kocaelispor ile yollarını ayıran başarılı sol kanat oyuncusu Semavi Özgür, Beşiktaş yolunda. 27 yaşındaki Semavi'nin Kocaelispor'un Antalya kampından ayrılarak İstanbul'a geldiği ve Beşiktaşlı yöneticilerle pazarlık masasına oturduğu ifade edildi.

Özer'in "Fenerbahçe'yi istiyorum" demesinden sonra dün akşam bu transferi bitirmek için Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Ankara'ya geldi. Ankarasporlu yöneticilerle bir kez daha masaya oturan Mosturoğlu'nun "Özer ile her konuda anlaştık" dediği ve bonservis pazarlığı başlattığı belirtildi.
Fotomaç Gazetesi

Beşiktaş, İsveç'in Hammarby takımında forma giyen gurbetçi Erkan Zengin ile prensipte anlaştı. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu sezon sonuna kadar 100 bin euro karşılığında kiralayan siyah-beyazlı ekip, lig bitiminde bu oyuncuyu satın alma opsiyonuna da sahip olacak.
Fotomaç Gazetesi

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo'ya Real Betis talip oldu. İspanyol kulübünün, sambacıyı transfer etmek için menajerler aracılığı ile siyah-beyazlı kulübe başvurduğu ve bonservisine 5.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.
Fotomaç Gazetesi

Juventus'un 18 milyon Euro'luk teklif yaptığı, Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği Diego, altın gibi her gün değer kazanıyor! Alman ekibi Brezilyalı yıldızın talipleri artınca fiyatı 22 milyon Euro'ya çıkardı. Transfer savaşının kızışması halinde hiç şüphe yok ki, bu rakam daha da yükselecek.
Fanatik Gazetesi

Oyun kurucu işini askıya alan Trabzonspor´da yönetim teknik heyetin son talebi için çalışıyor.Yanal´ın Ajax´ın sol açığı için 'okey´ verdiği, Bordo-Mavililer´in Hollanda´ya gittiği öğrenildi..
Fanatik Gazetesi

Bordo-Mavili kulüpten İspanya La Liga ekiplerinden Huelva'ya giden Ersen Martin dönüş hazırlığı yapıyor...
Fanatik Gazetesi

Fenerbahçe'de Marcos Senna'nın transferi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor... Teknik direktör Luis Aragones'in yaptığı görüşmeler sonrasında İspanyol yıldızı ikna eden Sarı-Lacivertli yönetim, Villarreal'le pazarlıklarını hızlandırdı.
Takvim Gazetesi

Uzun bir süredir Yunan takımıyla temas halinde olan Sarı-Lacivertli file bekçisinin yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Eğer Olympiakos'un verdiği rakamı bana öderseniz yuvamda kalırım" dediği öne sürüldü.
Takvim Gazetesi

Ara transfer döneminde geleceğe yönelik attığı adımlarla dikkat çeken Fenerbahçe, Sakaryaspor'dan iki genç oyuncuya daha imza attırmak üzere.
Vatan Gazetesi

Cisse ve Seriç'le yollar ayrılırsa Rosenborg'un orta sahadaki dinamosunu almak için harekete geçilecek. Marek'in bonservisi 2.5 milyon Euro.
Vatan Gazetesi

Kocaelispor ile yollarını ayıran ve adı Beşiktaş ile anılan başarılı sol kanat oyuncusu Semavi Özgür, "Beşiktaş olayını basından öğrendim ama gerçekleşirse çok sevinirim" dedi.
Vatan Gazetesi
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

Fotomaç'ınkilere inanmıyorum ben
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.