Ana Menü

Tsunami Türkiyede Olsaydı

Başlatan Simurg, Ocak 27, 2007, 13:43:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

-"Kalk hanım uyan... Galiba gece AB'ye girmişiz. Dışarısı Venedik gibi olmuş..."

-"Bu sene denize gidemedik diye ağlanıyordun hanım, al deniz ayağımıza geldi. -İnsan bari neden arabamız yok diye ağlar. Hay senin kafana."

-"Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyorsun."

-"Ya ben caddede yavaş yavaş gidiyordum baba ya. Birden karşıma bi yat çıktı. Geldi bana vurdu. Ya valla içmedim baba ya!!!"

-"Ne yani, şimdi evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?!"

-"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum. Bu benim yeni bilgisayar süper oğlum"

-"Demek eve ben yokken erkek almıyorsun öyle mi Neriman!!! Balkondaki -balıkadamı nasıl izah edeceksin ulan o zaman?!"

-"Sevgili vatandaşlarım! Ankara'ya deniz getirme projesini gerçekleştirme şerefi de bizim hükümetimize nasip oldu. Hepimize hayırlı olsun."

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CHEm !

-"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum. Bu benim yeni bilgisayar süper oğlum

muaheuehauahe
bu bomba ya
saol paylaşım için
Allah kitap Beşiktaş

Unforgiven

"Kalk hanım uyan... Galiba gece AB'ye girmişiz. Dışarısı Venedik gibi olmuş..."

-"Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyorsun."

kardesim süper yaaaa  bunlarrrrrrrr
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Non Mollare Mai

-"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum. Bu benim yeni bilgisayar süper oğlum"

Harbi bomba bu ;D SağoL payLaşım için ama bu tür konuLarı eğLence böLümüne açaLım lütfen..
edit

Simurg

teşekkürler hepinize beyendiğinize sevindim

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

noumAmokachi

BEŞİKTAŞ BİR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEĞİLDİR ÇÜNKÜ ÇOK DAHA MÜHİMDİR.

eyup1903

abi süper yaaaa emeğine sağlık

carsi52

muhahah manyak ya :D eline sağlık :D
Bölünür senin için uykular!

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

BjKcArsi54

hepsi güzel ama ALLAH KORUSUN yaf ;)

ilhan mansız_melis

-"Ne yani, şimdi evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?!"  :D :D :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.