Ana Menü

Chelsea istedi,City İle idmana çıktı AMA Fener Aldı!

Başlatan srCN, Ocak 05, 2009, 19:49:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 18 yaşındaki genç futbolcu Abdülkadir Kayalı'yı gündeminde bulunduran Fenerbahçe, transferde mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Abdülkadir Kayalı'nın bonservisi için Ankaragücü ile anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin genç futbolcuya bugün İstanbul'da 4.5 yıllık sözleşmeye imza attırdığı bildirildi. Türkiye Genç Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan Abdülkadir Kayalı, FIFA tarafından geleceğin en iyi 10 yıldız adayından biri olarak gösteriliyordu.

Chelsea'nin de ilgilendiği Abdülkadir Kayalı, geçen sezon Manchester City ile de antrenmana çıkmıştı. Ankaragücü ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Abdülkadir Kayalı, sözleşme yenilemediği için PAF Takıma gönderilmiş ve bu sezon Süper Lig'de forma giymemişti.

AbdülKadir Kayalı: "Dünyanın en büyük kulübüne geldim"

Ankaragücü'nden bugün 4.5 yıllık sözleşmeye imza atarak Fenerbahçe'ye transfer olan genç milli futbolcu Abdülkadir Kayalı, ''Dünyanın en büyük kulübünde futbol oynamaya geldim'' dedi. 
Kayalı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamak her futbolcunun hayalidir. Ben, bu büyük formaya genç yaşta kavuştuğum için çok mutluyum. Bu formayı üzerimden hiç çıkartmamak için çok çalışacağım'' diye konuştu.
15 yaşından itibaren oynadığı milli takımlarda kaptanlık yapan Kayalı, bundan sonra Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın değişmez futbolcusu olmak istediğini söyledi. Ankaragücü camiasını hiçbir zaman
unutmayacağını ifade eden 18 yaşındaki futbolcu, başta kendisini yetiştiren antrenörü Arif Peçenek olmak üzere kendisini bugünlere getiren herkese teşekkür etti.

Kaynak: sporx / İHA / AA
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Mattech

AbdülKadir Kayalı: "Dünyanın en büyük kulübüne geldim" merak etme sende körelirsin.. NAsıl olsa Cok yeneteklisin fenere geldin iyi halt ettin sende bir gram akıl olsaydı kendi takımında oynardın..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

beckyZWICKY

Rakiplerimiz genç ve yetenekli oyuncular için servet ödüyor.. biz ise elimizde olan + bizde yetişmiş olan genç yeteneklerimizi anadoluya veriyoruz.... yazık.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Guti ORÇ.

bu adamda akıl yok onu isteyen klüplere gittiği klübe bak birde kadıköy dışına çıkamayan takıma en büyük demiş. hah gülerim sadece

carlito1903

Hiç izlemedim ama izleyenler çok iyi olduğunu söylüyorlar...

Bu yaşta yıldız adayı olan ama parlayamayan çok gençler gördük, bakalım bu kardeşimizin sonu ne olacak...

KeePSaKe

Since 1903

[KralKartal]

Ne diyelim, Aferin Fenere, bizimkilerde Batuhani gonderiyorlar
adam dergilere kapak oluyor, kiralik gonderiliyor...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Fener için hayırlı mı olsun desem yoksa hayırsız mı olsun desem..
Ne diceğimi bilemedim.
Bölünür senin için uykular!

eRe

fenerın yaptıklarına bakın bırde bızım yaptıklarımıza demıroren devranı tersıne cevırmeye basladı!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

K.D

iyi yapmış artık sendebi kayan tıldızsın abdülkadir hoşçakal...
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ilhan mansız_melis

iyi transfer yaptı fener ama hayırsız olur inşallah Abdülkadir'e de yazık olmuş !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.