Ana Menü

ne de olsa fenerli :D

Başlatan ufocan, Ocak 27, 2007, 09:15:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ufocan

Meydanı boş buldu

Fenerbahçe basketbol takımının ABD'li oyuncusu Solomon Taksim'de eğlendi Çıkışta tartıştığı taksicinin aracının kapısına tuvaletini yapınca, karakolluk oldu.

Fenerbahçe, İtalyan Napoli'ye yenilip Avrupa Ligi'nde işi zora soktu. Yıkılan oyuncular evlerine dönerken, ABD'li Solomon, tercümanı Serkan İnan ve arkadaşı Brown ile barda eğlendi. Grup, çıkışta bir taksici ile tartışmaya başladı.

TAKSİCİLER İSYAN ETTİ
Hırsını alamayan Solomon, Turgut Çamcı'ya ait taksinin kapısına tuvaletini yaptı... Çamcı ve taksiciler, aracın kapısındaki Türk bayrağına hakaret edildiğini görünce polis çağırdı. Solomon, tercümanı ve arkadaşı gözaltına alındı.

Dallas, barda vurulmuştu
1996'da Fenerbahçe'nin ABD'li oyuncusu Dallas, Tofaş maçından sonra Bursa'da gittiği barda olay çıkarmıştı. Bir kadının üzerine sigara atan Dallas'a, kadının erkek arkadaşı da kurşun yağdırmıştı...

Solomon çizgiye bastı

Maç sonrası eğlence
İstanbul'da Fenerbahçe Ülker basketbol takımı ile Eldo Napoli karşı karşıya geldi. Fenerbahçe yenilerek Avrupa şansını zora soktu. Maçtan sonra, Fenerbahçeli Willie Solomon, arkadaşı Hendry Brown ve tercümanı Serkan İnan ile Taksim'e eğlenmeye gitti. Sabaha kadar bir barda içen 3 arkadaş, araçlarına binerek yola çıktı.

Bayrak tartışması
Taksim'den ayrılmak isteyen grup, park etmiş bir taksi nedeniyle yollarına devam edemedi. İddiaya göre, Solomon taksinin kapısındaki Türk bayrağına tuvaletini yaptı. Sınırı aşan Solomon ile taksinin şoförü Turgut Camcı arasında kavga çıktı. 3 arkadaş karakola g.türüldü. Tarafları barıştıran polis, basının olayı duyması üzerine işlem başlattı.

@LAYINA GİDER

Unforgiven

Centilmenlik dışı faul calmak lazım buna :D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

noumAyberk

Hor görmek lazım nasolsa içinde sarı lacivert aşkı var

AndAc1

eRe

eger turk bayragına yaptıysa bu hakaretı bunun cezası agır olmalı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Çarþý Ulan !