Ana Menü

Deisler futbolu bıraktı...

Başlatan die-4-u, Ocak 27, 2007, 02:15:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

Bayern Münih'in 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Sebastian Deisler, sakatlıklarla geçen yılların ardından beklenmedik bir kararla futbolu bıraktı...

Hertha Berlin'de parlayan ve bir zamanlar Alman futbolunun en parlak gençlerinden biri olarak gösyerilen oyuncu, Salı günü düzenlediği basın toplantısıyla futbolu bıraktığını açıkladı.Oyuncu, "Artık dizlerime güvenmiyorum. Uzun zamandır bu sıkıntıyı yaşıyorum. Artık futbol oynamaktan eskisi gibi keyif almıyorum. Bir gecede verilmiş bir karar da değil bu, zaman içinde bu karara vardım," diye konuştu. Bayern genel menajeri Uli Hoeness ise hayal kırıklığını gizlemedi ve, "Benim açımdan anlaşılır bir karar değil. Onu bu kararından döndürmek için elimizden geleni yaptık ve sonuç böyle olduğu için çok üzgünüz," dedi. Bayern, oyuncunun sözleşmesini dondurdu ve önümüzdeki iki yıl boyunca istediği an takıma dönebilecek şekilde düzenledi...

17.01.2007

@LAYINA GİDER

2 dia 2 muerto

bonservis bedeli çok yüksek olmayan yıldızların en iyilerinden hatta en iyisi yazık oldu...

carsi52

çok genç bırakmış bea futbolcu :(
Bölünür senin için uykular!

Unforgiven

Yazık oldu, şimdi Bayern düşünsün
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Mystery

abi baya ii oynuyodu boyuda vardı
yazık oldu

Anarchy*

valla bea coq genc bırqmıs yazık yaa

küçük kartal