Ana Menü

Gattuso: "Juventus'u destekliyorum"

Başlatan CR7, Aralık 17, 2008, 23:17:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Gattuso: "Juventus'u destekliyorum"
Milan'ın orta saha oyuncusu Gattuso, şampiyonluk şanslarının azaldığını, bu yüzden şampiyonluk yarışında Juventus'u destekleyeceğini açıkladı.Sakatlanarak takımını uzun bir süre yalnız bırakacak olan Milan'ın orta sahadaki savaşçı ismi Gattuso bu sezon şampiyon olmalarının çok zor olduğunu bu yüzden Juventus'u destekleyeceklerini söyledi.
Hafta sonu alınan 4-2'lik Juventus mağlubiyeti sonrası Milan ile lider Inter arasındaki fark 9 puana çıktı.
Gattuso'ya göre de bu puan farkının kapanması imkansız bu yüzden de şampiyonluk yarışında bundan böyle Juventus'u destekleyeceğini açıkladı.
Gattuso yaptığı açıklamada: "Liderden 9 puan gerideyiz. Şampiyonluk yarışına tekrar dahil olmamız zor gözüküyor. Eğer birini desteklememiz gerekirse biz Juventus'u destekleriz. Çünkü zor günler geçirdiler ve bu şampiyonluğa ihtiyaçları var" dedi.
İtalyan basınında yer alan haberlere göre sakatlanan Gattuso yerine Milan yeni bir orta saha oyuncusu alacak. Ancak Gattuso buna ihtiyaç olmadığını söyledi ve: "Bence takımın yeni bir oyuncuya ihtiyacı yok, ama bende kulübün bir arayış içerisinde olduğunu biliyorum" diyerek açıklamalarına son verdi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

30 yasindada olsa dogru yolu bulmak bir erdemliktir... ;D
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

+18 !

hiç yakıştıramadım gattuso gibi bir futboLcuya :D ezeLi rakibini destekLemesini

CR7

ezeli rakibi inter
inter olmasın juventus olsun diyor yani

belki bizim sevmediğimiz bir benzetme olacak ama fb veya gs'den biriyle biz şampiyonluk yarışında kaldığımızda şampiyonluktan uzak kalan takım bizim şampiyon olmamızı istiyor gibi bir şey
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Milan'ın oyuncusunun böyle bir açıklama yapması talihsizliktir bence
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.