Ana Menü

Arshavin’e, Avrupa yolu gözüktü

Başlatan CR7, Aralık 17, 2008, 14:53:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Arshavin'e, Avrupa yolu gözüktü         
Rusya'nın son zamanlarda parlayan en büyük yıldızlarından Arshavin, kulübü Zenit'ten izin aldıktan sonra gözünü büyük kulüplere dikti.
Andrei Arshavin'in, takımının da izin vermesi üzerine takımı Zenit'ten ayrılması kesin gibi gözüküyor.
The Sun gazetesine açıklamalarda bulunan Zenit genel menajeri Maxim Mitrofanov, "Arshavin'e başka kulüplerle anlaşması için izin verdik. Genelde kontratı devam eden bir oyuncu için bu tarz birşey söz konusu olamaz ama Zenit olarak Arshavin ile ilgili gelen her teklifi değerlendireceğiz" diye konuştu.
Yazın golcü oyuncuya gelen her teklifi reddeden kulübün, şimdi bu şekilde bir karar alması da birçok kişinin kafasını karıştırdı. Tottenham Hotspur, EURO 2008'de yıldızı parlayan oyuncuyu kadrosuna katmak için çok hevesliydi fakat Rus kulübü fiyatı 25 milyon avronun da üstüne çıkartmıştı.
Arshavin de Rusya'da daha fazla oynamak istemediğini belirtirken İngiltere ile İspanya'ya mesaj yolladı. 27 yaşındaki oyuncu şöyle konuştu: "Başka ülkelerde top istiyorum. İspanya'da veya İngiltere'de oynayabilirim. Barcelona benim favori takımımdır ve İngiltere'de de Chelsea veya Manchester United'tan birini isterim" Bu arada yazın, Barcelona, Real Madrid ve Chelsea; Arshavin ile çok ciddi şekilde ilgilenmişlerdi fakat Sir Alex Ferguson'ın elinde yeterince hücum oyuncusu olduğundan Arshavin'e sıcak bakmayacağı düşünülüyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

Barca'ya yakışır bence arshavin.. umarım barcaya gider..

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

carsi52

Siyah beyaz formada çok yakışır ha ;D
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

ManU alır inşallah çünkü Ronaldo Madrid'e gidecek gibi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.