Ana Menü

.:: -Azrail ile unluler arasinda gecen muhabbet- ::.

Başlatan çarşı_chn, Kasım 22, 2006, 14:49:46

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çarşı_chn

Azrail ile unluler arasinda gecen muhabbet;

Suleyman DEMiREL : Daha siyasete doyamadim valla ,Azrail Bey bi bes sene daha ellemeseniz bana (Yil:2020 Yas:135)

Tansu CiLLER : Simdi ben sizinle geleyim gelmesinede.Amerikadaki mallarimi transfer etmenin hic imkani yok mu ? %30'unu size biraksam

Ajda PEKKAN : Ne demek bunyeniz narkozu kaldirmaz doktor bey ? Siz isinizi yapin lutfen dedigim gibi alnimi biraz daha gerelim kirismis yine (Yas:120)

Mahsun KRRMIZIGUL : Yigilmadiiiiiiiim Ayagtayiiiiiiiiimmm

Reha MUHTAR : Simdi siz benim canimi alirken benim burda olmam gerekiyormu gerekmiyormu onu soleyin lutfen

Mustafa TOPALOGLU : Oteki dunyaya giderken bide saturn'deki aileme ugrasak bi yorgunluk cayi felam icerdik

Sadettin TEKSOY : Ben Sadettiiiin TEKSOOOOY simdi sizlere budistlerin sihirli kilicini gostericem gordugunuz gibi celigi kesen bu kilici kalbinize sapliyolar bisi olmuyo evet deniyorum simdi!..

Bulent ERSOY : Ayol sen ne kadar guclusun bole.Ablan kurban olur sana

Cuneyt ARKIN : Breee gafil benki Malkocoglu tek basima ordular dagittim sen tek basina mi alican canimi Yieeeeeeeeyyyyyyyyttttt

Nadide SULTAN : Konyalisin dimi ?
:D ;D

salvador

www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ÇaRşI_BaTuHaN

Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

robinho

süper yaa:D

poacher

AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

eren06

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

tufi_bjkli

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

alper_xxl

BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

çArþý_ulan

CHEm !

bu güzelmiş :)
Allah kitap Beşiktaş

syHbyZ

@LAYINA GİDER