Ana Menü

''Tugay, Blackburn'e Antrenör Olacak''

Başlatan saldır beşiktaş, Aralık 16, 2008, 15:44:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers'da forma giyen Tugay Kerimoğlu, takımın başına geçmesi beklenen Graeme Souness'in yardımcılığına geleceği iddia edildi.   
İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers'da teknik direktör Paul Ince dönemi kapanırken, yerine gelmesi beklenen Graeme Souness'in yardımcılığına, burada forma giyen eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun geleceği iddia edildi.
Blackburn Rovers Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Cumartesi günü Wigan'a 3-0 yenilgiyle biten maçın ardından, çalıştırıcı Ince'nin görevine son verildi.
Rovers, İngiltere Premier Lig'de çıktığı 17 maçta aldığı 10 yenilgi, 4 beraberlik ve 3 galibiyet nedeniyle, 13 puanla küme düşme hattında bulunuyordu.
Bu arada İngiltere'den The Independent gazetesi, Rovers'ın yeni çalıştırıcıları arasında adı geçen Graeme Souness'in yardımcılığına, eski milli futbolcu Tugay'ın getirileceğini iddia etti.

Kaynak: AA
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

REKLAM

Mattech

Helal olsun adama sessiz sedasız  her işin alyında kalkıyor.. Helal olsun..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.