Ana Menü

Flaş…! Hakan Şükür’e Ankaragücü Kancası!

Başlatan CR7, Aralık 12, 2008, 02:03:20

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Flaş...! Hakan Şükür'e Ankaragücü Kancası!         
12.12.2008 00:46:00
Ankaragücü yönetim kurulu Ünal Karaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hakan Şükür'ü oturtmaya hazırlanıyor. İşte Medyaspor özel haberi:
Ankaragücü yönetim kurulu Hakan Şükür'e teknik direktörlük teklif etti. Yarın iki taraf arasında anlaşma sağlanırsa Şükür, C.tesi gecesi İnönü stadında Beşiktaş karşısına teknik direktör olarak çıkacak.
Hakan Şükür'ün de bu teklife sıcak baktığı sızan bilgiler arasında. Hatırlanacağı gibi Fatih Terim de 1987-88 sezonunda teknik direktörlük kariyerine Ankaragücü takımını çalıştırarak başlamıştı.
Şükür, Ankaragücü'nün teklifini kabul ederse, alışıldık "ekranlardan yeşil sahalara teknik direktör transferi" kervanına bir halka daha eklenecek. Ancak bu transfer ilk kez Lig TV ekranlarından değil de TRT ekranlarından gerçekleşmiş olacak.
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!         
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Aralık 12, 2008, 12:07:39
Çok yakışırlar birbirlerine

Hakan Şükür gibi efendi bi futbolcuyla bu çirkef camiayı nasıl yakıştırdın çok merak ediyorum...

Hakan hocalığa fazla sıcak bakmadığını belirtmişti bi röportajında, hocalık yapacağını pek sanmıyorum ben...

saldır beşiktaş

Melih gökçek ankargücünün değil Ankaraspor'un onursal başkanı bildiğim kadarıyla aralarındada baya husumet var iki takımın...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

ben ankaragücünün diye biliyorum o yüzden öyle yazdım
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

hepsiyAh

lambkuzu

Gökçek Ankaraspor onursal başkanıdır. ( Ankaragücü'nün değil. )
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Ulan sen o kadar oyna gs de şimdi düştüğü durumlara bak insan bir jubile yaptırırdı adamada bitirirdi futbolu en azından bu sezon yazık ya...
Since 1903