Ana Menü

Yemekteyiz

Başlatan Simurg, Aralık 11, 2008, 20:03:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Show Tv'de yepyeni bir yarışma...

Daha önce Amerika, Fransa, Almanya, İngiltere, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan'da yayınlanan, rating rekortmeni, 4 ayrı ödülün sahibi "Yemekteyiz" başlıyor.

Daha önce yolları hiç kesişmemiş 5 yabancı mutfaktaki maharetleriyle birbirini etkilemeye çalışacak.

Değişik yaş gruplarından, farklı mesleklerden, farklı kültürlerden oluşan yarışmacıların en büyük iddiası güzel yemek pişirmek ve misafir ağırlamak...

Her akşam bir yarışmacının diğer 4 yarışmacıyı ağırlayacağı, müzikle, sohbetle renklenecek gecenin sonunda ise puanlamayı konuklar yapacak.

Birbirinden renkli, iddialı saatlerin yaşanacağı "Yemekteyiz" haftaiçi her akşam haber öncesi...

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CR7

güzel bir yarışma arada sırada izliyorum
tartışmalar filan da güzel oluyor
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

Daha yemeği ağzına koymadan yüzünü ekşiten, sanki her akşam İngiltere Kraliyet sofrasında yemek yiyormuş gibi yok efendim çatalın yönü şöyle olacakmış yok efendim sofrada incik boncuk olmalıymış gibi saçma sapan bahaneler üreten sahte insancıkların katıldığı samimiyetsiz yarışma...

ilhan mansız_melis

Çok seviyorum bu programı ya :D her gün izliyorum çok eğlenceli oluyor kavgalar falan
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

+18 !

hiç izLemedim biLmiyorum :D

ilhan mansız_melis

ulen dün Ümit'in hakkını yediler
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Aralık 13, 2008, 11:33:10
ulen dün Ümit'in hakkını yediler

Bencede... o Şeyda ve Nil gitti 3 puan verdi...  :oklava
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Kralkartal21

valla ya..

O kadar mükkemmel süper falan dediler gittiler 3 puan verdiler şaşırdım..

Sırf kendilerinin birinci olması için yaptılar bunu..
Böyle sahte bi yarışmayı bi daha izlemem..

Burak abinin dediği her sözede katılıyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Simurg

bence nilinde hakkı yendi o kadından iyi yaptığı kesindi

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

M34

Insanlar yemek programi sanip izlemiyorlar .. uzun zamandir böyle süper birsey görmedim. Bir zaman sonra "Gelinim olur musun" veya "Var misin yok musun"de oldugu gibi bikkinlik olacak ama simdilik cok eglenceli. 

[KralKartal]

Daha önce Amerika, Fransa, Almanya, İngiltere, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan'da yayınlanan, rating rekortmeni, 4 ayrı ödülün sahibi "Yemekteyiz" başlıyor.

HOLLANDADA var ama, burdaki seviyeli, adamlar gercek puan veriyor
oyle dedikodu , seviyesizlik yok, maalesef VARMISIN YOKMUSUN ve buna benzer
alinti programlari bizimkiler ters duz edip sunuyorlar..

aslinda kaliteli program ama Turk medyasinin elinde kalitesizlesiyor
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

Tüm yarışmacılar yapmacık sebepleri gösterip bi kaç puan veriyorlar.

İyi hoş programda bu tip insanlar kötüleştiriyor. Aslında bunu tersine çevirebilirler. koskoca Show Tv türkiyenin en iyi 3-5 ahçısını juri üyesi olarak alıcak onlar vericek puanları. böylelikle adaletli olucaktır ve ottan boktan sebepleri kavgaları görmemiş olucaz.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

erdibatmaz

iğrenç... anca arada sırada yemek tarifi kıvamına geliyor yarışma anca o... yoksa izlenmez ki izlemiyorum... :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

M34

senaryo falan diyorlar ama bu kadar iyi oynanamaz. bence insanlarin gercek yüzleri bu.

arkadas dedigimiz insanlarin veya akrabalarin hakkimizda iyi seyler söyledigini sanariz hep; perihan

abla da oldugu gibi. ama öyle degil iste. kapi kapaninca ayni bu programda oldugu gibi konusulunur. bu

yüzden bu programi seviyorum.