Ana Menü

A.R.O.G

Başlatan carsi52, Aralık 08, 2008, 11:09:56

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

bende ps3 diye düşündüm ama bakalım ;)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

pAscAliAnUmut

Şey de çok güzeldi. Oğlum baksanıza Carlos'u 3 kişi tutuyor  :D
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

ZeMaHŞeR

korsan'ı çıksın izleyim...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: MuRaT - Aralık 09, 2008, 13:37:59
korsan'ı çıksın izleyim...
aynen abi bide sinemaya paramı vercem...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

1-2 güne nete düşer zaten... Bulunca adresini gönderirim sana :D   izleriz ordan...

ÇaRŞı sinemeya'da KaRŞı....

saldır beşiktaş

Tamam abi olur...
''Aynen Anti Sinema''
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

izlemeyi düşünüyorum :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

İSTANBUL- Cem Yılmaz'ın vizyona çıktığı dönem gişe rekoru kıran filmi ''Gora''nın devamı olan ''A.R.O.G.''u, ilk 4 günde 1 milyon 106 bin 863 kişi izledi.

5 Aralık'ta yurt içinde 406 sinemada 685 salonda vizyona giren ''A.R.O.G.'', ilk hafta sonunda 816 bin 304 izleyici ve 7 milyon 114 bin 43 YTL hasılat ile rekor açılış yaptı. Bayramın ilk günü sinemaya giden 290 bin 559 kişi ile film ilk 4 günde 1 milyon 106 bin 863 izleyiciye ulaştı.

Türkiye ile aynı anda 160 kopya ile 8 farklı Avrupa ülkesinde de vizyona giren ''A.R.O.G.'', yurt dışında da büyük ilgiyle karşılandı.

Film, Almanya box office listelerine ''Madagaskar'', ''James Bond'' filmlerinin ardından 4. sıradan hızlı bir giriş yaparak şimdiye kadar bir Türk filminin ulaşamadığı bir açılışa sahip oldu.

''A.R.O.G'', aynı şekilde Hollanda, Belçika ve Avusturya listelerinde de ilk 5 filmin içinde yer aldı. Filmi, yurt dışında açılış hafta sonunda 100 bine yakın izleyici seyretti.

Senaryosunu yazan Cem Yılmaz'ın Ali Taner Baltacı ile birlikte yönettiği filmde, Cem Yılmaz ile birlikte Ozan Güven, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil, Zafer Algöz, Özge Özberk, Hasan Kaçan rol aldı. Filmde, ''G.O.R.A'' gezegeninden ''Komutan Logar''ın zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderdiği ''Arif''in Taş Devri'ndeki maceraları anlatılıyor. (AA)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

sercAn1903

Maşallahh..   Filmde hafif ve anlamlı espiriler vardı :) dahada giden çok olur. her gün full dolu sinemalar 4er 5er salon vermişler :)
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Guti ORÇ.

16.30 da kuzenle gidiyorum hadi hayırlısı...

Cem Goren

film için iyide diyen var çok iyi veya çok kotu diyenler var
bence kotu diyenlerin temel sebebi çok lanse edilip aşırı derecede hayal kırıklıgına ugramaları yani o kadar beklememizin karşılıgı bumu olmalı gibisinden ama cemyılmaz işte gulduruyor
daha gidemedim en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Guti ORÇ.

film gerçekten muhteşemdi :D

"gol olur" :D :D :D

BJK_Kübra

valla ben kötü diyenlere inanmıyorum :) gidicem bende ama bakalım =) abimde gitti gayet güzeldi diyo..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

ZeMaHŞeR

Bayram sonu nete düşüyor.. ordan izleriz... ;D

husoeagle

bence o kadar da güzel değildi
yada ben çok fazla şeyler bekledim cem yılmazdan
filmin bazı yerlerinde uyudum
esprileride kahkaha attrımadı bana
sıradan bi komediyede gitsen bu kadar espri olur zaten cem yılmaz biraz daha ayrıcalıklı olması lazım
açıkçası muro daha keyiflidir.