Ana Menü

#8 Nihat Kahveci

Başlatan eren06, Kasım 22, 2006, 13:30:34

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Nihatin aldigi para kadar NObre aliyor, Nihat sen bu takimda durma, adam olsan durma, parayida bosver,

git kurtar kendini, bu taraftar seni hak etmiyor. Iyi veya Kotu, Guizayi gordukce ona gosterilen sabira hayran kaliyorum,

yani farkimiz var evet artik, onlar daha sabirli, biz ise, kac para aliyor bu adam, para coksa, gitsin oynamiyor abi..

Takimda KIM iyi oynadi dun? Bir Quaresma vardi goze batan... Ondan once NIHAT kotu mu oynadi? Bu sene cok iyi basladi,
her macta IYI oynayamaz ya..

MESSI gelse bu taraftar YUHLAR adami.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

RCA

nihat kadar pusu da bekleyen bir futbolcu görmedim..

adam ya ayak uyduramıyor pozisyona giremiyor.. ya da adamın sorunları var ispanya da kaç yıl oynamışsın. akıllı oynayamıyormusun? paso holoskonunu arkasında bakıyorum ekrana adam pusuda bekliyor önüme top düşerde sallarım bitane kaleyı tutar belkı dye.

kusura bakmayın nihat böyle değildi. noldu bilmiyorum ama oynayamıyor. çok can sıkıcı
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

Kazaklara golünü attı. artık ligde de başlasa..
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Bugün beğendim ben iyi oynadı.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Kazakistan karşısında 75. dakikada attığı golle ay-yıldızlı ekibi 3-0 öne geçiren Nihat Kahveci, (A) milli forma altında gol sayısını 19'a yükselterek, Türk futbol tarihine damga vuran Metin Oktay ve Cemil Turan ile aynı sayıda gole ulaştı.

Faal futbolcular içinde, 22 golü bulunan Tuncay Şanlı'nın ardından milli takımın en golcü ikinci ismi durumundaki Nihat Kahveci, Kazakistan maçıyla birlikte 67. kez (A) milli formayı giydi.

(A) Milli Futbol Takımı'nın 87 yıllık tarihinde en fazla gol atan futbolcu ise açık ara Hakan Şükür.
Ay-yıldızlı formayla çıktığı 112 maçta toplam 51 gole imza atan Hakan Şükür'ü, Tuncay Şanlı 22 golle izliyor.

Türk Milli Takımı'nın tarihteki en golcü isimleri şöyle:

Futbolcu Milli Gol
----------- ----- ---
Hakan Şükür 112 51
Tuncay Şanlı 77 22
Lefter Küçükandonyadis 46 21
Metin Oktay 36 19
Cemil Turan 44 19
Nihat Kahveci 67 19
Zeki Rıza Sporel 16 15
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

Ohaa Hakan Sukur ne yapmis oyle :o

NoPasaran

Hakan golcü ya :D

Beşiktaşta oynamasını en çok istediğim yerli idi..

bi ara kalkavan alacaktı çok heyecanlanmışitım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Hakan ilerde bekleyen, top bekleyen bir forvet tipiydi, hic begenmedigim forvet oyuncusu, ama gol atiyordu iste

NoPasaran

atiyordu ihsan. ne dersek diyelim.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Hakan'i elestirmek futbola ihanettir!

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Eylül 04, 2010, 22:11:12
atiyordu ihsan. ne dersek diyelim.

dedim zaten, atiyordu ama benim begendigim goz zevkime hitap eden golcu degil,
ilerde paso top bekleyen adamdi iste, Torinolu Saban.

Herzaman tartisildi zaten, kimi begenir kimi begenmez, ben begenmeyenlerdenim, ama adam golcuydu yani,
isi gol atmaksa atiyordu, oyle yada boyle.

RCA

nıhat besıktas sana 2 gomlek buyuk bır takım olmaya basladı. benım senı gozlerım yedek gormeye dayanamaz.

bence ocak ayında gıt.. ya da adam akıllı oyna dayanamıyorum cunku ıcler acısı durumdasın.

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

olmuyosa zorlamıycaksın
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

İlla küfürle uğurlatacaklar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net