Ana Menü

Alo Aragones Hattı..!

Başlatan [KralKartal], Aralık 02, 2008, 14:11:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Devre arasında soyunma odasına gidip talimatlar verdiği bilinen Aziz Yıldırım artık takımın soyunma odasına inmediğini, Aragones'i telefonla arayarak talimat verdiğini söyledi.   
Daum zamanında bir kez oyuncu değişikliği için talimat verdiğini söyleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Hürriyet Gazetesi'nin spor ekinde verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.

İşte Aziz Yıldırım'ın o ilginç açıklamaları:

Mehmet Arslan: Aragones ile ilişkileriniz nasıl?
Aziz Yıldırım: Aramız gayet iyi. Sohbet, muhabbet. Ama karışmıyorum, gitmiyorum, soyunma odasına da inmiyorum. Oyuncularla 3 aydır, hoca ile 2 aydır bir araya gelmedim. Geçen gün Aragones buraya geldi. Sosyal tesislerde birlikteydik.
Murat Özaydınlı: O da sizin gibi not alıyor. Elinde sürekli bir kalem kağıt. Ama sizden daha düzenli.
Ercan Saatçi: Bu takımın patronu sizsiniz. Siz ve ekibiniz. Bana kalırsa soyunma odasına inme hakkınız var.
Aziz Yıldırım: (Gülerek) Telefonla söylüyorum. Bu sezon sadece Kayseri maçında soyunma odasına indim.
Ercan Saatçi: Oyuncu değiştirmesini söyler misiniz hocaya?
Aziz Yıldırım: Bir defa söyledim. Daum zamanında. Sürekli yarı sahadan geriye pas veriyordu. Çıldırdım. Basın sesimi de duydu, seyircisiz bir maçtı. Ama bizde anlayış değişik. Hem sorumluluk veriyorlar size, hem de hiçbir şeye karışma diyorlar.
Kaynak: Hürriyet
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

Buna yorum gelmemis mi, ben cok ilginc buldum,
Aziz Yildirim ARAGONES gibi bir adama bile taktik verebiliyor..
karisiyor isine...

bazi arkadaslarimizda SAGLAM agirligini koysaydi, Riza agirligini koysaydi
hatta Tigana neden agirligini koymadi demisti...
ARAGONES koyamiyorsa bu kisiler turk futbolunda hic bir agirlik koyamaz..

Zaten bu nedenlede basarisiz olup gittiler..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Aziz Yıldırım her gelen T.D'ye karışır vede karışıyor zaten.
Aragones nasıl karşı çıkmamış anlamadım.
Bölünür senin için uykular!