Ana Menü

Trabzonspor'a yıllık 12 Milyon YTL getirecek proje

Başlatan carlito1903, Kasım 25, 2008, 15:15:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Trabzonspor'un, Bordo - Mavi Enerji Elektrik Üretim Şirketi ile girdiği Uzungöl Regülatörü ve Hidro Elektrik Santrali İhalesi gerçekleşti. Trabzonspor'la birlikte bir şirketin daha katıldığı ihaleyi bordo - mavili kulüp kazanırken, başkan Sadri Şener '12 Milyon YTL'lik müthiş bir gol attık' diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü, Uzungöl Regülatörü ve  Hidroelektrik Santrali Projesi (Uzungöl HES) ihalesini kazandı.

Trabzonspor, DSİ Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen ihaleye, kulüp  bünyesindeki Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic. Ltd. Şti. ile katıldı. Bir  firmanın daha katıldığı ihaleyi, daha yüksek teklif veren Trabzonspor kazandı.       

İhaleyi takip etmek için Ankara'da bulunan kulüp başkanı Sadri Şener, ihale öncesi teklifi biraz  artırdıklarını ama yine de iyi bir fiyatla ihaleyi kazandıklarını söyledi.

Şener, diğer kulüplerin de bu tür işler yapmaya çalıştığını, ancak bu tür  çalışmaların bir uğraş meselesi olduğunu ifade ederek, ''Hayırlı olsun. Bundan sonra diğer işlemleri süratli yapıp, hemen işleme  başlamamız lazım ki, bizden sonraki nesillere iyi bir gelir bırakalım. Bundan  sonra su kullanım anlaşması yapılacak, lisans alınacak, sonra proje  kredilendirilecek. Bunların hepsini yaparız, ancak yabancı bir ortak almamız  lazım. Bence en önemli madde bu. Zaten bu mezuniyet projem, ben de denetlerim. Trabzonspor ekonomik olarak duble yaptı. Yani ikiye katladı. Türkiye'de bir spor  kulübünün yaptığı bir ilktir bu''  dedi.

Şener, projenin yıllık 12 milyon YTL cirosu olacağını belirterek, ''Bazı  değişkenler olmakla beraber tamamına yakını kardır. Elde edilecek gelir 10-12  milyon YTL'den aşağı düşmez'' diye konuştu.

NoPasaran

Hayırlı olsun

Güçlü bir Trabzon bana mutluluk verir
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

husoeagle

uyuuu yıdırımdemirören uyuuuuuuuuuu

millet gider aya biz hala yaya

+18 !

bu başkanLarıyLa büyük poLitikaLar içine girdiLer umarım ters tepmez..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Trabzon iyice ciddileşmeye ve güçlenmeye başladı..
Bölünür senin için uykular!

keskinli

hayirli olsun
trabzon iyiden iyiye istanbul takimlarina rakip olmaya basliyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

NoPasaran

Murat sen Anadolunun bağrından yetişmiş bir delikanlısın

Yakışırmı İstanbula köle olmak

Trabzon kalemiz   :muhaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

Sevmiyorum be tertip anadolu takımlarını :D

Forza BjKaRaGüMRüK... :D
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Tolgaa

bu trabzonda acayip bir gelisme var....bu kafaylaaaa 3-5 sene icnde muhtesem bir Karadeniz Firtinasi görürüz ins. kendmde Karadenizli oldugm icn yane:) ama yinede tek ask BESIKTASK ulan

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..