Ana Menü

Macarlar geri dönüyor

Başlatan carsi52, Kasım 22, 2008, 14:30:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Macarlar geri mi dönüyor?
Dünyanın bir zamanlar en başarılı takımları arasında gösterilen ve kendine has futbol ekolü ile 1950'li yıllarda tüm dünyada ''Altın Takım'' olarak üne kavuşan Macaristan Milli Futbol Takımı, duraklama devrinden sonra eski günlerine dönme sinyalleri vermeye başladı.

Bu yıl dünyaca ünlü Hollandalı futbolcu kardeşlerden Erwin Koeman ile anlaşan Macaristan Milli Takımı, son zamanlarda oynadığı maçlardan başarıyla ayrılıyor. Hollandalı teknik adam ile dün deplasmanda Kuzey İrlanda karşısında hazırlık maçına çıkan Macaristan, oynadığı mükemmel futbol ile rakibini 2-0 yenerek doğru yolda olduğunu gösterdi.

Erwin Koeman ile çıktığı 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 yenilgi alan Macaristan'ın, Kuzey İrlanda karşısında kazandığı maçın gollerini, lejyoner futbolcular Zoltan Gera ve Macaristan gol kralı Sandor Torghelle kaydetti.

Teknik direktör Erwin Koeman maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolcularının kendilerine güveninin geldiğini belirterek, ''Macaristan, en yakın zamanda eski başarılı günlerine dönmek için azimli bir şekilde çalışıyor. Galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum'' dedi.

20.11.2008
Kaynak : AA
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Yendiği takım Kuzey İrlanda...
Daha güçlü ekipleri geçsinde öyle görelim bakalım.
Since 1903

ilhan mansız_melis

sahiden de yandiği takıma bakın
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

benim babam hep anlatır macarların önceden bayaa iyi olduklarını efsane futbolcuları oldugunu umarım tekrar eski günlerine dönerlerde biraz heyecan yaşatırlar bize..

CR7

Ferenc Puskas:Real Madrid'li eski futbolcu

acaba yine böyle futbolcular çıkarabilecekler mi?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

puskas gibisi bir daha gelmez macaristana...