Ana Menü

Emre Go Home !

Başlatan Non Mollare Mai, Ocak 19, 2007, 23:36:09

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Irkçılık suçlmasıyla karşı karşıya kalan Emre Belözoğlu'na Ada basını yüklenmeye devam ediyor.

Steve Pillis (Spor Müdürü): "Emre'nin satış listesine konulması yüzde 50." Simon Bird (Muhabir): "Çok sevilen Emre ayrılabilir." George Caulkin: "Çok ağır ceza alabilir."

EVERTON maçında rakip oyunculara ırkçı saldırıda bulunduğu iddia edilen ve suçlu bulunan Newcastle United'lı Emre Belözoğlu gündemden düşmüyor. İngiliz gazeteciler, 29 Ocak'a kadar savunma verecek olan milli yıldızın durumunu değerlendirdi. İşte yorumlar:

STEVE PILLIS (SPOR MÜDÜRÜ)

"Irkçılık İngiltere'de son günlerde manşet haber. TV ve parlamentoda günün konusu. Emre konusunda eğer Futbol Federasyonu suçlu kararı verirse İngiltere'deki futbol hayatı sona erer. Bu suçlamadan kurtulması imkansız ama bu sonuç federasyonun kararına bağlı. Emre son günlerde çok sinirli daha geçen gün Reading maçı sırasında kulübün yardımcı menajerine küfür ettiği öne sürüldü. Menajer bu olayı fazla büyütmedi ve olay kapandı. Irkçılık büyük olay. Benim görüşüme göre Emre'nin satış listesine konulması şansı yüzde 50..."

SIMON BIRD (NEWCASTLE MUHABİRİ):

"Emre'ye yapılan suçlama Premier Lig'de ilk kez meydana geliyor. Suçlama çok ciddi ve ciddi sonuçlar yaratabilir. Ceza Futbol Federsayonu'nun kararına bağlı. Sonuç Emre'nin kulüpte kalıp kalmamasını etkiler. Kulüp her ne kadar Emre'den memnunsa da yapılan suçlamanın büyüklüğüne ve federasyon kararının ciddiyetine uyarak futbolcuyu satışa çıkartabilir. Bu olay Emre'nin İngiltere'deki futbol hayatının sonu olabilir. Emre gazeteciler tarafından sevilen bir futbolcu. Samimi ve hoşgörülü bir kişiliği var. Emre de zaten olayı yalanlıyor. Ancak söylediğim gibi suçlama çok ciddi. Emre'nin kulüpten ayrılması ve satış listesine konma şansı yüzde 50..."

GEORGE CAULKIN (NEWCASTLE MUHABİRİ):

"Newcastle 1970 ve 1980'lerde ırkçılık konusunda ağır ithamlara uğrayan bir kulüp. Çok şükür bu günler geride kaldı. Newcastle ırkçılığa karşı kesin kararlı bir takım. O nedenle Emre suçlu bulunursa hem ağır bir para cezası hem de uzun bir süre futboldan men cezası alır. Satış listesine konulacağını sanmıyorum. Menajeri Emre'nin suçlu bulunması halinde sessiz kalınmayacağını söyledi."
edit

unicorn

Ayıptır ya adamın takımdaki en yakın arkadaşı Martins ve adam ırkçı gülüyorum sadece :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ugur24

gsaray-leeds maçındaki olaylar nedeniyle ingilizler türklere ırkçı muamelesi yapıyodu adeta 2-3 sene öncesine kadar..alpay ve tugay bunu çok yaşamıştı..emre'ye karşı hiçbir saygısızlık yapılmışmı bugüne kadar orda acaba ? emre çok ayıp etmiş..

Delirdik

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 19, 2007, 23:44:51
emre çok ayıp etmiş..

daha oLay bitmemiş savunmasına göre değerLendiriLecek.
şu an masumdur yani.. kaLdıki en yakın arkadaşı siyahi (:
inş. emre kendisini akLar
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

carsi52

kendisini kurtarsa bile daha orda duramaz.
Bölünür senin için uykular!

@LAYINA GİDER

evet durmaz orda gelsin bize

Unforgiven

Zten böle bişey olursa ayrılcam demişti ki emre yazık olur iyi oynuyordu. ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

freedom forever

ingiltere iyi gelmedi emre ye 
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Anarchy*

ya haklsızlık edıolar adamaa valla soledıgınız gıbı adamın e yakın arkadsı sıyahıı beaa

baturman

ben bu olaydan bı sonuç cıkmyacagını dusunuyorum turkıyed eırkcılık dıye bır kavram yok emrenın bu işi yaptıgın akesınlıkle ınanmıyorum sonuç emrenın lehıne cıkacaktır

xxdoggyxx

yalan ya emrenin öyle bisey yapcagini tahmin etmem sonucta oda bi yabanci orda ve niye yapsinki böyle bisey tahmin etmem yapcagini
18.03.2007

küçük kartal

yaptıysa serefsiz derim yapmazsa futbolcu
(eger yaparsa insanlıktan cıkar)